Hollanda - Avusturya maçı canlı izle

Hollanda - Avusturya maçı canlı izle
Hollanda - Avusturya maçı canlı izle: Euro 2020'de Hollanda ile Avusturya arasındaki maçı kesintisiz ve full HD izlemek için tüm detaylar.

Hollanda - Avusturya maçı canlı izle: Hollanda ile Avusturya arasında oynananacak Euro 2020 C Grubu karşılaşması herkes tarafından fazlasıyla merak ediliyor. TRT 1'den ekrana gelecek Hollanda - Avusturya maçı hangi adresten izlenebilir? Bu adreste Hollanda ile Avusturya arasındaki karşılaşmayı izleyebilirsiniz. Hollanda - Avusturya arasındaki maçı full HD ve kesintisiz olarak izlemek için aşağıdaki bağlantıya tıklayın.

Hollanda - Avusturya maçı canlı izle

Hollanda ile Avusturya arasındaki karşılaşma TRT 1 ve TRT 4K ekranlarında yayınlanacak. Karşılaşmayı izlemek isteyen izleyiciler hangi adres üzerinden izleyebileceklerini fazlasıyla mereak ediyorlar. Siz de bu izleyiciler arasındaysanız karşılaşmayı bu adres üzerinden izleyebilirsiniz. Hollanda - Avusturya maçını full HD ve kesintisiz olarak izlemek için sayfada yer alan bağlantıya tıklayın.

Hollanda - Avusturya maçı ilk 11'ler

Hollanda ilk 11: Stekelenburg, Dumfries, de Vrij, de Ligt, Blind, van Aanholt, de Roon, Wijnaldum, de Jong, Weghorst, Depay

Avusturya ilk 11: Bachmann, Lainer, Dragovic, Hinteregger, Ulmer, Baumgartner, Schlager, Laimer, Alaba, Gregoristch, Sabitzer.

Euro 2020 C Grubu puan durumu

1. Hollanda (1 Maç, 3 Puan)

2. Avusturya (1 Maç, 3 Puan)

3. Ukrayna (2 Maç, 3 Puan)

4. Kuzey Makedonya (2 Maç, 0 Puan)

Hollanda, grup ve son 16 turunda ev sahibi olduğu Euro 2020'de grubunun ilk maçında Ukrayna ile karşı karşıya geldi. Portakallar 52. dakikada Wijnaldum ile öne geçti ve 58. dakikada Veghorst ile farkı 2'ye çıkardı. Hollanda'dan gelen ard arda gollere Ukrayna da karşılık verdi. 75. dakikada Yarmolenko ve 79. dakikada Yaremchuk ile gelen goller 2-2 beraberliği sağladı. 85. dakikada Dumphries'in ayağından gelen golle Hollanda maçtan 3-2 galip ayrıldı. Avusturya'nın ilk maçtaki rakibi Kuzey Makedonya'ydı. Maça hızlı başlayan Avusturya, 18. dakikada Lainer ile öne geçti. 28. dakikada Kuzey Makedonya'nın bu gole cevabı 28. dakikadaki golüyle geldi. Son anlara kadar iki takımın da önemli şanslar yakaladığı maçta Avusturya 78. dakikada Gregoritsch ve 89. dakikada Arnautovic tarafından gelen gollerle maçtan 3-1 galip ayrıldı.

17-06-2021
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar