Engin Öztürk ve İrem Helvacıoğlu başrolde buluşuyor

Engin Öztürk ve İrem Helvacıoğlu başrolde buluşuyor
Ekranın iki sevilen ismi Engin Öztürk ve İrem Helvacıoğlu başrolde buluşuyor. Engin Öztürk ve İrem Helvacıoğlu hangi projede yer alacak? İşte, tüm detaylar…

Televizyon ekranındaki bazı diziler final yaparken yeni dizilerin heyecanı ise devam ediyor. Ekrana gelmeye hazırlanan yeni projeler bir bir ortaya çıkmaya başladı. Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde rol alan Engin Öztürk ile en son Baş Belası dizisinde rol alan İrem Helvacıoğlu yeni bir proje için bir araya geliyor. Birsen Altuntaş'ın haberine göre Engin Öztürk ve İrem Helvacıoğlu Tv8'de başlayacak yeni dizide başrolleri paylaşacak.

Engin Öztürk ve İrem Helvacıoğlu hangi dizide olacak?

Engin Öztürk ve İrem Helvacıoğlu'nun başrolde yer alması planlanan yeni dizi şimdiden merak edilmeye başlandı. Annenin Sırrıdır Çocuk ismi verilen yeni dizi NTC Medya imzası taşıyor. Tv8'de yayınlanacak Annenin Sırrıdır Çocuk dizisi için iki ünlü isim olan Engin Öztürk ve İrem Helvacıoğlu ile anlaşma sağlandı. Yönetmen koltuğunda Müge Uğurlar'ın oturacağı Annenin Sırrıdır Çocuk dizisinde Engin Öztürk ve İrem Helvacıoğlu bir araya geliyor. Merak edilemeye başlanan dizinin cast çalışmaları ve hazırlıkları sürüyor.

Ekrana gelmeye hazırlanan yeni dizi, Annenin Sırrıdır Çocuk adıyla dikkat çekmeyi başardı. Başrolleri ve yönetmeni belli olan dizide hangi oyuncuların olacağı ise henüz netleşmedi. İki sevilen oyuncu İrem Helvacıoğlu ve Engin Öztürk başrolde yer alacak. Diğer oyuncularla ilgili görüşmeler ise devam ediyor. Doğduğun Ev Kaderindir, Kırmızı Oda gibi çok izlenen dizilerin kanalı olan Tv8 yeni bir projeyi seyirciyle buluşturacak. NTC Medya'nın hazırladığı Annenin Sırrıdır Çocuk projesi de 2022 yılının iddialı dizilerinden biri olmaya aday.

İrem Helvacıoğlu kimdir?

Atv'de yayınlanan Baş Belası, Seni Çok Bekledim, Sen Anlat Karadeniz gibi birçok dizide yer alan İrem Helvacıoğlu 1990 Almanya doğumludur. Müjdat Gezen Sanat Merkezi'nde oyunculuk eğitimi alan Helvacıoğlu ekranın aranan yüzlerinden biri olmayı başardı. İrem Helvacıoğlu yeni dizi Annenin Sırrıdır Çocuk'la yeniden ekrana gelmeye hazırlanıyor.

Engin Öztürk kimdir?

Yakışıklı oyuncu Engin Öztürk Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde Burcu Özberk'le başrol oynamıştı. Birçok projede yer alan Öztürk 1986 Eskişehir doğumludur. Hacettepe Üniversitesi Devlet Konservatuarı mezunu olan Engin Öztürk Annenin Sırrıdır Çocuk dizisinde başrol olarak yer alacak.

03-02-2022
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar