Defne Samyeli ve Cem Yılmaz İlişkisini Serenay Sarıkaya mı Bitirdi?

Defne Samyeli ve Cem Yılmaz İlişkisini Serenay Sarıkaya mı Bitirdi?
Ünlü Komedyen Cem Yılmaz ile sevgilisi Defne Samyeli arasına kara kediler girdi. İkilinin ayrılığına Serenay Sarıkaya'nın neden olduğu iddia edildi! İşte ayrıntılar!

Uzun bir süredir aşk yaşayan ve bunu herkese her fırsatta açıklayan ünlü komedyen Cem Yılmaz ve Defne samyeli arasına kara kediler girmiş gibi görünüyor. Daha önce de ek çok kez ikilinin ayrıldığı, tartıştığı gibi iddialar gündeme gelmiş ve ikili tüm bunları yalanlamıştı. Ancak bu sefer ki iddialar öyle çokta iddia gibi görünmüyor ve ikilinin arasındaki aşk bu sefer bitmiş gibi görünüyor. İkili arasında patlak veren kriz Cem Yılmaz’ın yazıp yönettiği ve geçtiğimiz Cuma günü vizyona giren Karakomik Filmler serisinin galasına Defne Samyeli’nin katılmamasıyla ortaya çıkmıştı. Yapılan galaya katılmayan Defne Samyeli ile Cem Yılmaz’ın ayrıldığı bu şekilde ortaya çıkmıştı. Her ne kadar çift ayrılık iddiaları karşısında sessizliklerini korusa da artık bu durumdan geri dönülmeyeceği konuşuluyor. İşte detaylar!

Cem Yılmaz ve Defne Samyeli Ayrılıyor!

Uzun süredir aşk yaşayan Cem Yılmaz ve Defne Samyeli’nin ilişkisindeki kriz, Defne Samyeli’nin Karakomik Filmler galasına katılmamasıyla gün yüzüne çıktı. Çift ayrılık iddialarına karşı suskun kalsa da uzun zamandır birlikte oldukları ve daha önce bu tür iddiaları hemen yalanladıkları göz önüne alındığında bu sefer bu iddiayı yalanlamadıkları görülüyor ve bu durumda çiftin ayrıldığı şeklinde yorumlanıyor.

İkili arasındaki krizin perde arkasında ise iddialara göre kıskançlık yatıyor. Bu kıskançlığın ve ayrılığın ilk belirtisi olarak Samyeli’nin Cem Yılmaz’la birlikte kaldığı Levent’teki villadan ayrılması gösterilmişti. Sessizliğini koruyan Samyeli’nin bu durum karşısında telefonlara çıkmadığı söylenirken Samyeli’nin bundan sonra nasıl bir tavır alacağı merak konusu oldu.

Cem Yılmaz & Defne Samyeli Arasına Serenay Sarıkaya mı Girdi?

Uzun süredir birlikte olan cem Yılmaz ve Defne Samyeli çiftinin arasındaki kriz Defne Samyeli’nin cem Yılmaz’ın yazıp yönettiği Karakomik Filmler’in galasına katılmamasıyla ortaya çıkmıştı. Galaya katılmayan Defne samyeli arkasından yakınlarının dahi telefonlarına çıkmamaya başlamıştı. Çıkan haberlere ve kulislerde konuşulanlara göre ikili arasındaki krizin arkasında kıskançlık yatıyor. Cem Yılmaz’ın ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya ile görüşmesi üzerine kıskançlık krizine giren Samyeli’nin aşk yaşadığı Cem Yılmaz’a çok sinirlendiği ve ayrılık kararı alarak birlikte yaşadıkları villadan ayrıldığı iddia ediliyor.

23-10-2019
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar