Demet Akalın ve Alişan’ın Programı Star Tv’de Yayınlanacak!

Demet Akalın ve Alişan’ın Programı Star Tv’de Yayınlanacak!
Yeni döneminde Star Tv'de hafta içi her gün yep yeni bir program ekranlara gelecek. Ünlü isimler Alişan ve Demet Akalın tarafından sunulacak programın hazırlıkları başladı!

Şu sıralar televizyon kanallarında inanılmaz bir hareket ve koşuşturmaca yalanıyor. Sadece drama birimleri değil program birimleri de aynı heyecan ve koşuşturmacanın içinde. Yeni hazırlanacak programların hazırlıkları sürerken ekrana gelmesi planlanan projeler için de tam zamanlı bir mesai harcanıyor. Kanallar yeni sezonda seyirciyi ekranlarına bağlamak ve reytinglerde takiplerinin önüne geçebilmek için sürpriz programlarla seyircinin kalbini fethetmeyi planlıyor. Uzun bir zamandır gündüz kuşağında yayınladı programlardan istediği verimi bir türlü alamayan ve bu alanda rakiplerinin gerisinde kalan Star Tv yeni yayın döneminde bu makus talihini yenmek için çok yoğun bir çalışmanın içinde. Kanal daha önce de ekranlarda birlikte boy gösteren ve seyircinin çok sevdiği Alişan ve demet akalın ikilisiyle gündüz kuşağını renklendirmek ve reytinglerini yükseltmek istiyor. İşte detaylar!

Alişan & Demet Akalın Yeniden!

Uzun bir süre küs olan ancak çok da eski iki dost olan Alişan ve Demet Akalın çifti ekranlara geri dönmeye hazırlanıyor. Star Tv ekranlarında seyirciyle buluşacak ve Global Medya’nın hazırlayacağı programla yeniden ekranlara dönecek çift son detayları görüşmek üzere Star Tv binasındaydı. Yeni yayın döneminde gündüz kuşağında yer alacak bir kuşak program için görüşmelerin yapıldığı ve kararların alındığı bildirilirken programın çok yakında ekranlarda olacağı belirtildi. 6 yıllık bir küskünlüğün ardından barışan iki ünlü ismin birlikte hazırlayıp sunacağı program Star Tv için de gündüz kuşağında yeniden iddialı bir konuma gelmesi anlamını taşıyor.

Nasıl Bir program Olacak?

Global medya tarafından hazırlanacak olan ve Star Tv’de hafta içi her gün ekranlara gelecek olan Alişan ve Demet Akalın ikilisinin sunacağı program canlı olarak yayınlanacak. Program magazin dünyasından birbirinden sürpriz isimleri ekrana taşırken aynı zamanda çarpıcı haberlerle de seyirciyi magazine doyurmayı planlıyor. Program da ayrıca pratik lezzetlerin tarifleri de verilecek. Program uzun zamandır Star Tv’nn bu alandaki boşluğunu dolduracak ve kanalı yeniden gündüz kuşağında iddialı bir konuma getirecek. Program daha önceden de birlikte ekran önünde olan Alişan ve Demet Akalın ikilisi tarafından sunulacak. Demet Akalın ve Alişan’ın sunacağı kuşak program hafta içi her gün ekranlara gelecek ve çok yakında izleyici ile buluşacak.

06-07-2020
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar