Demet Özdemir'den yeni dizi müjdesi!

Demet Özdemir'den yeni dizi müjdesi!
Geçtiğimiz sezon Tv8 yapımı Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde oynayan güzel oyuncu yeni bir dizide oynayacağını söyleyerek hayranlarını heyecanlandırdı. 

Son günlerde ünlülerin bir markanın reklam yüzü olması moda olmaya başladı. Bir markanın reklam yüzü olma modasına oyuncu Demet Özdemir de katıldı. Yüzü olduğu markanın davetinde kendisine sorulan soruları cevaplayan Demet Özdemir'den yeni dizi müjdesi geldi. Hayranları ünlü oyuncunun yer alacağı yeni projesini merak ediyor. Son olarak Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde oynayan Demet Özdemir kimdir? Şimdi detaylar

Demet Özdemir'den yeni dizi müjdesi!

Dünyanın en prestijli ödüllerinden biri olan MureTv Dizisi D'or Ödülleri'nde En İyi Kadın Oyuncu ödülüne layık görülen başarılı oyuncu Demet Özdemir de modaya uydu ve bir markanın reklam yüzü oldu. Geçtiğimiz sezon Tv8 yapımı Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde oynayan güzel oyuncu yeni bir dizide oynayacağını söyleyerek hayranlarını heyecanlandırdı. 

Kaçırmak istemediğim bir proje!

Konu ile igili konuşan Demet Özdemir dizi severlerle şu bilgiyi paylaştı: “Okuduğum bir şeyler var. Heyecanlandığım bir şeyler var. Ama imza atmadığım için söylemem doğru olmaz. Biraz ara vermeyi çok düşünmüştüm ama gelen işleri okuduğumda heyecanlandığımda kaçırmak istemediğimi de fark ettim. Belki yakın zamanda bir haber gelebilir size.” 

Demet Özdemir Kimdir?

1992'de Kocaeli doğumlu Özdemir zor bir çocukluk dönemi geçirdi. Ailesi dağılan ve annesiyle İstanbul'da yaşamaya başlayan oyuncu, ilk önce Bengü'nün dans ekibinde yer aldı. Dansın kendine göre olmadığını anlayan güzel oyuncu "Studio Oyuncuları" nda iki yıl oyunculuk eğitimi aldı. 2012 yılında oynadığı Pegasus reklam filmiyle sektöre adım atan Özdemir oyunculuk kariyerine 2013 yılında ”Sana Bir Sır Vereceğim” adlı dizide Aylin karakteriyle başladı. Erkenci Kuş dizisinde “Sanem" karakterini canlandıran güzel oyuncu bu dizideki performansı ile MureTv Dizisi D'or Ödülleri'nde En İyi Kadın Oyuncu ödülüne layık görüldü. 

Rol Aldığı Yapımlar

2013 Sana Bir Sır Vereceğim (Tv Dizisi)
2014 Kurt Seyit ve Şura (Tv Dizisi)
2014 Kaçak Gelinler (Tv Dizisi)
2015 Tut Sözünü (sinema filmi)
2015 Çilek Kokusu (Tv Dizisi)
2016 No: 309 (Tv Dizisi)
2018 Erkenci Kuş (Tv Dizisi)
2020 Doğduğun Ev Kaderindir (Tv Dizisi)

13-11-2021
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar