Sadakatsiz dizisinin Derin'i Melis Sezen karakterini anlattı

Sadakatsiz dizisinin Derin'i Melis Sezen karakterini anlattı
Sadakatsiz dizisi reytinglerde yapımcısının yüzünü güldürüyor. Dizide başrol oynayan Melis Sezen canlandırdığı Derin karakterini ve özel yaşamını anlattı.

Çekimleri Trakya'da devam eden Kanal D dizisi ‘Sadakatsiz’ başarısını 2. sezonunda da devam ettiriyor. Değişen hikayesi ve kadroya yeni eklenen karakterlerle izleyicisiyle buluşan dizide 'Derin' karakterini canlandıran Melis Sezen, Milliyet'e verdiği röportajda karakterini anlattı. Şimdi detaylar

Sadakatsiz dizisinin Derin'i Melis Sezen karakterini anlattı

Geçen yıl Kanal D'de çarşamba akşamları yayınlanan ve aile ilişkileri sorgulayan Sadakatsiz dizisi reytinglerde yapımcısının yüzünü güldürmüştü. Aynı başarısını değişen hikayesi ve yeni karakterlerle devam ettiren ‘Sadakatsiz’ dizisinde başrol oynayan Melis Sezen canlandırdığı Derin karakterini ve özel yaşamını anlattı. Milliyet gazetesine bir röportaj veren güzel oyuncu samimim açıklamalarda bulundu. İşte o röportajdan satır başlıklarını sizler için kaleme aldık.
Ünlü oyuncu "Sadakatsiz ve Derin karakterinin hayatınızdaki yerini nasıl anlatırsınız? " sorusuna tüm samimiyetiyle şu cevabı verdi: " Sadakatsiz gibi bir projenin içinde olduğum ve böylesine güçlü bir kadroyla çalıştığım için kendimi çok şanslı hissediyorum. Anlattığımız hikayeye gelince, hepimizin hayatından bir yere dokunuyor, elbet çoğu insan hayatında bir aldatma/aldatılma olayı yaşamıştır. Nasıl karşılamıştır bu durumu? Bu hikayedeki her karakterin ne hissettiğini, duyguları işliyoruz biz. İşimizin en sevdiğim yanlarından biri de bu. Derin’e gelince, benim için ne kadar özel olduğunu tarif etmekte zorlanıyorum."


Derin beni dönüştürdü

Melis Sezen oynadığı karakterle bütünleştiğini ve nasıl bir dönüşüm yaşadığını şu sözlerle dile getirdi: " Derin'le 18 yaşımdan 27 yaşıma geldim ki, bu yolculukta her an dönüştüm. Onun öylesine adı gibi derin bir dünyası var ki, bana her an yeni bir şey öğretiyor, zorluyor, bambaşka boyutlar katıyor. Böyle bir karaktere hayat verdiğim için çok mutluyum."

Dünyaya açılmayı çok istiyorum

Genç oyuncu, her oyuncu gibi dünyaya açılmayı ve büyük projelerde oynamayı istiyor. Genç yıldız kendisine sorulan " Artık dizi platformları oyuncuları dünya çapında tanıtabiliyor. Bu konuda hayalleriniz var mı?" sorusuna bakın nasıl cevap verdi: "Var tabii ki! Çok isterim uluslararası işler yapmayı ve yaptığım işi dünyayla paylaşabilmeyi. Kendime hedef koymam ve asla böyle bir soru sormam, çünkü hayatın ne getireceğini, bir saniye sonra ne olacağını bilemiyoruz. Şu an elimden gelenin en iyisini yapmaya, her an kendimi geliştirmeye çalışıyorum ve kaderimin bana sunduklarıyla, açtığı kapılarla yol almak istiyorum. Hayallerim büyük ama onu bile tanımlamıyorum, o bende his olarak var, tanımlarsam kısıtlarmışım gibi geliyor. Önemli olan inanmak, çalışmak, emek ve çaba... Sonrasını ise Allah'a bırakmak. 

Hayatın bize sunduğu bir armağan: Aşk!

Koç Üniversitesi Medya ve görsel sanatlar bölümünde eğitimine devam eden Melis Sezen, başarıyla oynadığı Derin karakterinin sınırları zorlayan biri olduğunu belirterek takıntılı olmadığını ancak aşka çok değer verdiğini şu cümlelerle vurguladı. "Aşk çok kıymetli bence, hayatın bize sunduğu bir armağan. Sürpriz gibi. Ne güzel bir şey iki insanın birbirini sevmesi ama gerçekten sevmesi."

13-11-2021
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar