Türkiye - Cebelitarık maçı canlı izle

Türkiye - Cebelitarık maçı canlı izle
Türkiye - Cebelitarık maçı canlı izle: 2022 Dünya Kupası Avrupa Eleme maçını canlı ve kesintisiz olarak izlemek için detaylar.

Türkiye - Cebelitarık maçı canlı izle: Türkiye, FIFA 2022 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri G Grubu mücadelesinde Cebelitarık ile karşı karşıya geliyor. Türkiye - Cebelitarık maçı hangi kanalda? Gruptaki kaderimiz açısından çok önemli olan Cebelitarık mücadelesini izlemek için bağlantıya tıklayın.

Türkiye - Cebelitarık maçı canlı izle

TSİ 20:00'da başlayacak Türkiye - Cebelitarık maçı canlı olarak TRT 1'den ekrana gelecek. Mücadeleye Başakşehir Fatih Terim Stadı ev sahipliği yapacak. Herkesin heyecanla beklediği Türkiye - Cebelitarık maçını Ukrayna Futbol Federasyonu'nda Serhiy Boiko yönetecek.

Türkiye

Uğurcan, Zeki, Çağlar, Merih, Caner, Berat, Çalhanoğlu, Kenan, Kerem, Burak, Serdar

Cebelitarık

Banda, Basio, Roy Chipolina, Olivero, Wiseman, Joseph Chipolina, Annesley, Torilla, Walker, Valarino, Styche

Gruptan çıkabilmek için anahtar son iki maçı kazanmak

Elemelerde takımların sadece 2 maçı kaldı. Her şey bu maçlarla birlikte netleşecek. Stefan Kuntz yönetimindeki Türkiye'nin gruptaki yeri oldukça bıçak sırtı bir konumda. Grupta son oynadığımız Letonya mücadelesini, 1-0 geriye düşmemize karşın 90+9. dakikada gelen penaltı golüyle zor da olsa 2-1 kazandık. Aldığımız galibiyetle Dünya Kupası iddiamızı sürdürdük.

Elemelerde grup lideri doğrudan Dünya Kupası vizesi alıyor. Grup ikincileri ise Dünya Kupası vizesi alabilmek için Play-off aşamasına gitmeye hak kazanıyor.

Şu anda 15 puanla grubun üçüncü sırasında yer alıyoruz. Gruptaki rakiplerimiz olan Hollanda 19, Norveç 17 puanla üstümüzde bulunuyor. Biz Cebelitarık ile karşılaşırken gözümüz kulağımız aynı anda Norveç - Letonya ve Karadağ - Hollanda maçlarında olacak. O maçlarda Hollanda ve özellikle Norveç'in puan kaybetmesini bekleyeceğiz. Bu akşam Cebelitarık karşısında kazanırsak her şey son maçta belli olacak. Ancak şansımızı daha da arttırmak için zayıf rakibimizi farklı skorla yenerek averajımızı iyileştirmeliyiz.

Cebelitarık maçının ardından son hafta Karadağ ile deplasmanda karşı karşıya geleceğiz. Rakiplerimiz Norveç ile Hollanda ise son haftada birbirleriyle karşılaşacaklar. Öncelikle gruptan çıkabilmek için Cebelitarık ve Karadağ'ı kesinlikle yenmek zorundayız. Cebelitarık'ı yenmemiz durumda son haftada Hollanda - Norveç maçındaki beklentilerimizi bu akşam Hollanda ve Norveç'in rakipleriyle oynadığı maçlar belirleyecek. Ancak favoriler maçlarını kazanırsa, son haftada Hollanda'nın Norveç'i yenmesi bizi grup ikincisi yapacak.

13-11-2021
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar