Gönül Dağı Dizisinde Ayrılık mı Görünüyor? Gülsim Ali İlhan İpucu Verdi

Gönül Dağı Dizisinde Ayrılık mı Görünüyor? Gülsim Ali İlhan İpucu Verdi
İkinci sezonu ile ekranlarda yerini alan Gönül Dağı dizisi oyuncusu Gülsüm Ali İlhan TRT1 ana haber bülteninde iki karakter için önemli bir ipucu paylaştı

TRT1 ekranında ilk sezonu ile dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Gönül Dağı dizisi, ikinci sezonu ile birlikte yeniden ekranlarda yerini alarak  izleyicilerle buluştu.  Yayınlanan bölüm ile tüm kategorilerde birinci olarak reytinglere adını yazdırdı. Gönül Dağı dizisinin hikayesi beğenilerek izlenilmeye devam ediyor.

TRT1 Ana haber bülteninde dizi ekibi konuk olarak ağırlandı. Oyuncular arasında  Gönül Dağı dizi ekibinden Dilek karakterine hayat veren Gülsim Ali ilhan, siyah şık elbisesi ile gözleri kamaştırdı. Genç oyuncu güzelliği ve sempatikliği ile hayranlarını yeniden kendine hayran bıraktı.

Gönül Dağı dizisinin ikinci sezonunda hikâyede neler olacağı Dilek ve Taner’in aşkının nasıl devam edeceği konusunda herkesin kafasında bazı sorular var. En çok merak edilen konuş ise  Taner ile Dilek arasında neler olacağı. İzleyicilerin ikinci sezonda yeni yayınlanacak bölümlere  merakı oldukça fazla.

TRT1 Ana Haber yayınında genç oyuncu Gülsim Ali İlhan, iki karakterin Dilek ve Taner için  aşkının geleceği noktasında izleyici kitlesine önemli bir ipucu verdi. Gülsim Ali İlhan, “Her aşkta zorluklar var. Dilek ile Taner’in arasındaki zorlukların bu sefer mesafelerin olduğunu düşünüyorum. Bakalım mesafeler, aşkı öldürecek mi, yoksa daha da mı güçlendirecek. Buna da hep beraber göreceğiz ama bence aşk kazanacak” diyerek ip ucunu paylaştı.

Ünlü oyuncu Gülsim Ali İlhan'nin bu sözleri  dikkat çekti. Dilek ile Taner’in aşkının arasına mesafeler mi girecek?  Yeni sezonda Gönül Dağı dizisinde bir ayrılığın olabileceğine dair  algılandı. Bu ayrılık haberinin ilişkinin kopmasından ziyade farklı mekânlarda birbirlerini  özleyen çift olarak  yaşayacakları şeklinde olmuştu. Yeni sezona dizi severlerini neler bekliyor?

Ünlü manken ve oyuncu Gülsim Ali İlhan, Bulgaristan'da düzenlenen Süper Model yarışmasında Ford Modeli seçildi. 2012 yılında oyunculuğa ilk  adımını attı. Gülsim Ali ilhan, ilk olarak 2012 yılında yayınlanan başrolünde Hazal Kaya’nın oynadığı Son Yaz Balkanlar dizisinde rol alarak daha sonra 4 bölümlük Seddülbahir 32 Saat dizisinde hemşire olarak rol aldı. Yusuf Çim ile birlikte 2016'da Star TV ekranlarında yayımlanan Hanım Köylü dizisinde İlkgün karakterine hayat verdi, Diriliş Ertuğrul'da Aslıhan, 2019'da oynadığı Payitaht Abdülhamid dizisinde Gülcemal, 2020'de rol aldığı Gönül Dağı dizisinde Dilek karakterini canlandırmaya devam ediyor.

13-09-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Dinç

Yasemin Dinç

Yasemin Dinç, 1994 'de İstanbul Kadıköy'de doğmuştur. Eğitimini tasarım üzerine tamamlayıp 2015 yılında mezun olarak iş hayatına atı .. devamı.. mail
Yorumlar