Karadenizli sanatçı Cimilli İbo yoğun bakıma alındı

Karadenizli sanatçı Cimilli İbo yoğun bakıma alındı
Bir döneme damga vuran Kardeniz şarkıları söyleyen Cimilli İbo lakaplı İbrahim Özer yoğun bakıma alındı. Sempatik tavırlarıyla dikkat çeken Cimilli İbo'nun hastalığı ne?

Karadeniz'in sevilen seslerinden biri olan İbrahim Özer yoğun bakıma kaldırıldı. Ünlü sanatçı geçen yıl Eylül ayında koronavirüse yakalanmış ve hastalığı ağır geçirmişti. O dönemde yapılan tedaviler sonuç vermiş ve Cimilli İbo lakaplı Karadenizli şarkıcı sağlığına kavuşmuştu. Uzun bir sürenin ardından İbrahim Özer'den kötü bir haber daha geldi. Geçirdiği koronavirüs nedeniyle organları zarar gören İbrahim Özer'in yoğun bakıma alındığı öğrenildi. İbrahim Özer'in böbrek yetmezliği yaşadığı ve kanındaki enfeksiyon oranının yüksek olduğu belirtildi. Öte yandan Cimilli İbo için kan bağışı yapılması da istendi.

Cimilli İbo için kan bağışı çağrısı

Eğlenceli Karadeniz şarkıları ile tanınan İbrahim Özer hastanede yoğun bakımda tedavi görüyor. İstanbul Başkent Üniversite Hastanesi'nde yatan İbrahim Özer için kan bağışı çağrısı yapıldı. Sanatçının yakınları ve dostları sosyal medya hesaplarından payalaşım yaparak yardım istiyor. Oyuncu Zafer Kalfa da bir paylaşım yaparak yardım istedi. İbrahim Özer için 0 pozitif RH ve 0 negatif RH kan aranıyor. Böbreklerde oluşan hasarın ileri seviyeye taşındığı bu nedenle sanatçının yoğun bakımda tedavi gördüğü belirtiliyor. Cimilli İbo geçen yıl Eylül ayında Covid-19 virüsüne yakalanmış ve uzun süren bir tedavi süreci geçirmişti. Aynı zamanda böbrek nakli de olan ünlü sanatçının böbreklerinde koronavirüs nedeniyle tahribat olduğu iddia ediliyor.

İbrahim Özer (Cimilli İbo) kimdir?

Karadeniz'in sevilen seslerinden biri olan İbrahim Özer, Cimilli İbo lakabıyla tanınıyor. Özellikle bir dönem klipleri ve televiyon programlarına konuk olmasıyla büyük bir hayran kitlesi oluşmuştu. İbrahim Özer, 12 Mayıs 1972 yılında Trabzon'da doğdu. 'Sibelim' şarkısıyla çıkış yaşayan Cimilli İbo'nun birçok albümü bulunuyor. Karadeniz şarkılarını kendine has uslubuyla yorumlayan Cimilli İbo Karadeniz başta olmak üzere tüm Türkiye'de sevilen bir sese sahip. Sağlık problemleri yaşayan Cimilli İbo durumu ağırlaşınca İstanbul Başkent Hastanesi'nde yoğun bakıma alındı. Cimilli İbo için kan ihtiyacı olduğu da duyuruldu.

28-07-2021
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar