Deniz Akkaya neden instagram hesabını kapattı?

Deniz Akkaya neden instagram hesabını kapattı?
Eski manken yeni magazin programı sunucusu Deniz Akkaya ‘da gazeteci Nedim Şener’den sonra eski defterler üzerinden Haluk Levent’e salvolara başladı

Eski manken ve model Deniz Akkaya sosyal medya hesabından yaptığı  peş peşe paylaşımlarla Ahbab Derneği Başkanı ünlü ses sanatçısı Haluk Levent’i hedef aldı. Haluk Levent sessiz kalmak yerine hukuki yollara başvuracağını ve 5 milyon liralık tazminat davası açacağını söyledi. Bundan sonraki hamleleri merak edilen Akkaya çareyi  instagram hesabını kapatmakta buldu.

Deniz Akkaya neden instagram hesabını kapattı?

Depremin ilk gününden beri deprem bölgesine koşarak oradaki depremzedelerin yaralarına merhem olmaya çalışan Ahbab Derneği Başkanı Haluk Levent, Babala TV sahibi Oğuzhan Uğur ve Ahbab Derneğine sistematik saldırılar dur durak vermiyor. İlk işaret fişeğini eski Mhp İstanbul il başkanı Birol Gür’ün fırlattığı saldırılar daha sonra hız kesmeden devam etti.En son MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli depremin 9. Günü Haluk Levent ve Oğuzhan Uğur’u basın toplantısında alenen hedef gösterdi. Kamuoyu, depremin ilk gününden beri deprem bölgesine yardımlar için uğraşan  Haluk Levent ve Oğuzhan Uğur’a sahip çıktı.

Akkaya’dan Levent’e salvolar

Eski manken yeni magazin programı sunucusu Deniz Akkaya ‘da gazeteci Nedim Şener’den sonra eski defterler üzerinden Haluk Levent’e salvolara başladı. "Duruşsuzluk böyle bir şey. Saklayacak şeyi olmayan adam gibi dik dur. İki ay öncesinde dolandırdığın insanlar yayına çıkmak için bekliyor. Az kaldı hazırlan" dedi. Haluk Levent'in Sezgin Baran Korkmaz ile bir fotoğrafını da paylaşan Akkaya, "Sezgin Baran Korkmaz ile el ele bir insana para teslim eden insanlar cahildir! Bu bir özel uçak fotoğrafı değil, bu geçmiş davaları değil. Bu fotoğrafın açıklaması yoktur" ifadelerini kullandı.

Haluk Levent’in cevabı

Sezgin Baran Korkmaz ile cumhurbaşkanının da fotoğrafları olduğunu hatırlatan Haluk Levent ihtiyaç sahibi 5 ailenin ihtiyaçları karşılanması karşılığında konser verdiğini söyledi. Orkestra parası bile almadığını belirten Haluk Levent Deniz Akkaya’nın haksız iftiraları karşılığında 5 milyon liralık tazminat davası açtığını ve bu parayı da depremzedelere kullanacağını söyledi.

İnstagram hesabı kapatıldı

Girdiği bu polemik sonucu Deniz Akkaya’nın instagram hesabı kapandı. Bazı iddialar Akkaya’nın kendi kapattığı yönünde bazı iddialar ise gelen şikayetler üzerine binlerce takipçisi bulunan hesabın kapatıldığı yönünde.

19-02-2023
Yazar Hakkında
Yorumlar