Haluk Levent oyunculuğa ilk adımını attı

Haluk Levent oyunculuğa ilk adımını attı
Kurudğu AHBAP Derneği ile tartışmaların odağında yer alan ve gereksizpolemiklere konu olan Müzisyen Haluk Levent, sürpriz bir projeyle izleyici karşısına çıkıyor.

AHBAP Derneği başkanı Haluk Levent, en büyük hayallerinden biri olan oyunculuğa adım attı: Kendisini canlandıran sanatçının sürpriz projesi hayranlarını heyecanlandırdı. Haluk Levent hangi yapımda rol aldıpı merak ediliyor. Haluk Levent kimdir? Haluk Levent’in sürpriz projesi haberimizde. Şimdi detaylar

Haluk Levent oyunculuğa ilk adımını attı

6 Şubat Kahramanmaraş depremlerinde kurudğu AHBAP Derneği ile tartışmaların odağında yer alan ve gereksizpolemiklere konu olan Müzisyen Haluk Levent, sürpriz bir projeyle izleyici karşısına çıkıyor. Bambaşka bir projeyle sevenlerini sevindiren Haluk Levent, en büyük hayallerinden biri olan oyunculuğa ilk adımını attı. Ünlü sanatçı Levent; Okan Çabalar, Emrah Kaman ve Korhan Herduran'ın başrollerini paylaştığı komedi filmi 'Üçlü Pürüz'de kendisini canlandıracak.

Kendisini oynayacak

Şarkıcılığı, rekor kırdığı sahne tecrübeleri ve yardım faaliyetleriyle gündemden hiç düşmeyen Haluk Levent farklı bir projeyle sevenlerini heyecanlandırdığı. Yapımcılığını Selçuk Aydemir ve Aytaç Ağdağ’ın üstlendiği 'Üçlü Pürüz' filminde kendisini oynayacak Haluk Levent, başrollerini Okan Çabalar, Emrah Kaman ve Korhan Herduran ile paylaşıyor. 21 Nisan’da gösterime girmesi beklenen Filmin kadrosunda Müfit Kayacan, Özgür Can Çoban, Ecenaz Üçer, Selim Erdoğan ve Bahar Süer gibi oyuncular yer alıyor.

Haluk Levent Kimdir?

1968 Adana doğumlu Levent, liseden sonra gittiği birkaç üniversitede eğitimini yarım bıraktı. Bir süre ticaretle uğraşan Haluk Levent, orda da başarılı olamayınca yollara düştü. Dolaştığı şehirlerde şarkı söyleyen ve şarkılarını "Yollarda" albümüyle yayınlayan Haluk Levent, yeni bir tarz olan Anadolu rock müziğinin sesi oldu. İkinci albümü “Bir Gece Vakti” ile satış rekorları kıran Haluk Levent, aktivist olmaya karar verdi. Çevre kirliliğini protesto eden Haluk Levent, konserlere başladı. Her gün iki konser veren, bir günde 11 saat aralıksız konser vererek rekor kıran sanatçı, Türkiye’de en çok konser veren sanatçıdır. Konserlerden kazandığı paralarla insanların yardımına koşmak için AHBAP Derneğini kurdu. Öğrencilere burs, medikal cihaz ve ilaç temini, çeşitli yardım, etkinlik, kan ve kök hücre kampanyası ve eğitim faaliyeti düzenleyen AHBAP Derneği son olarak depremlerde afetzedelerin yardımına koştu.

02-04-2023
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar