Deniz Akkaya'ya hapis şoku!

Deniz Akkaya'ya hapis şoku!
Sosyal medya fenomeni Selin Ciğerci ile Deniz Akkaya arasında sular bir türlü durulmuyor. Ünlü fenomen bir programda açıklama yapan Deniz Akkaya’ya 3 ay tedbir kararı aldırmıştı

Ünlü mankenlerden Deniz Akkaya'ya hapis şoku sosyal medyayı salladı. Hayranları ünlü mankenin kim tarafından mahkemeye verildiğini ve hangi olayın sonucunda hapis cezası verildiğini merak ediyor. Şimdi detaylar

Deniz Akkaya'ya hapis şoku!

Sosyal medya fenomeni Selin Ciğerci ile Deniz Akkaya arasında sular bir türlü durulmuyor. Ünlü fenomen Selin Ciğerci bir programda kendisini ve eşi Gökhan Çıra’yı hedef alan açıklamalar yaptığı için Deniz Akkaya’ya 3 ay tedbir kararı aldırmıştı. Ancak Deniz Akkaya suçlamaları kabul etmemiş ve tedbir kararına uymamıştı. Kararı ihlal eden Akkaya’ya mahkeme 3 gün süreyle zorlama hapsini istedi.

Ağır hakaretler etmişti

Hürriyet'ten Özge Eğrikar'ın haberine göre; Selin Ciğerci’nin avukatı Şeyda Yıldırım dilekçesinde, Deniz Akkaya’nın tedbir kararını ihlal ettiğini ve ünlü manken Deniz Akkaya’nın tedbir kararını ihlal ettiğini belirterek mahkemeye başvurdu. Şeyda Yıldırım, ünlü manken dilekçesinde Akkaya’nın küçük düşürücü ithamlarını sürdürdüğünü belirtti.

Kariyeri arabada başladı, orada bitecek

Bundan aylar önce sosyal medya fenomeni Selin Ciğerci, avukatı Şeyda Yıldırım aracılığıyla İstanbul Aile Mahkemesi’ne başvurarak Deniz Akkaya’dan şikâyetçi olmuştu. İddiaya göre Akkaya, “Söylemezsem Olmaz” programına katılarak Selin Ciğerci hakkında ağır suçlamalarda bulunmuştu. Akkaya, magazin programında Selin Ciğerci’ye şu cümlelerle ağır hakaret etmişti: “Kariyeri arabada başladı, orada bitecek. Spor hocama çıplak videolarını göndermiş. Bununla beraber olan adamlara sesleniyorum, siz de sapıksınız. Sen cinsel kimliğini pazarlıyorsun”

Bunun üzerine Selin Ciğerci hemen suç duyurusunda bulundu. Kendisi ve eşi Gökhan Çıra’yı hedef alan açıklamalar yaptığı için Deniz Akkaya’yı şikâyet etti. Mahkeme eski mankenlerden Deni Akkaya’yı suçlu buldu ve alenen hedef gösterdiği gerekçesiyle Deniz Akkaya hakkında 3 ay tedbir kararı aldırmıştı.

Tedbir kararını ihlal etti

Aradan geçen sürede Deniz Akkaya, her fırsatta hakaretlerine devam etti. Selin Ciğerci’nin avukatı Şeyda Yıldırım, eski manen Deniz Akkaya’nın tedbir kararına uymadığını delilleriyle birlikte mahkemeye sundu. Mahkeme, Akkaya’nın tedbiri ihlal edip etmediğine dair dosyayı bilirkişiye gönderdi. Bilirkişi raporunda Akkaya’nın muhatabını küçük düşürücü söz ve davranışlarda bulunduğunu, tedbir kararına uymayarak ihlalle bulunduğuna hükmetti. Talebi değerlendiren ve Selin Ciğerci’yi haklı gören İstanbul Aile Mahkemesi, Deniz Akkaya’nın tedbir kararını 1 kez ihlal ettiği gerekçesiyle 3 gün zorlama hapsine tabi tutulmasına hükmetti. Ünlü manken kendi isteğiyle gidip teslim olmazsa polis zoruyla mahkemeye getirilecek. Canlitv olarak gelişmeleri takipçilerimizle paylaşmaya devam edeceğiz.

03-06-2021
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar