Show Tv’nin Yeni Dizisi Cam Tavanlar’da Kim Kimdir?

Show Tv’nin Yeni Dizisi Cam Tavanlar’da Kim Kimdir?
Show Tv ekranlarında 9 Haziran Çarşamba akşamı ilk bölümüyle ekrana gelecek Cam Tavanlar’da kim kimdir? Hangi oyuncu hangi karakteri canlandırıyor? İşte cevabı

Yaz sezonu geldi çattı. Kanallar yeni dizilerinin tanıtımlarını öyle sık yayınlıyorlar ki artık her dizi şimdiden seyircisini buldu bile. Haziran ayının içinde bulunduğumuz haftasıyla birlikte yeni diziler bir bir ekrana gelmeye başlıyor. Yeni heyecanlar, yeni beklentiler, yeni umutlar… Kanallar yine bir reyting yarışı içine girerken seyirci beğendiği yapıma pirim verecek diğer yapımlar ise ne yazık ki yayında kalabilmek için mücadeleye başlayacak. Show Tv’nin yeni sezonda ekrana gelecek iddialı yapımı Cam Tavanlar’da bu yapımlardan biri olarak öne çıkıyor. Dizi 9 Haziran Çarşamba akşamı ilk bölümüyle ekrana geliyor. Peki dizide hangi oyuncu hangi karakteri canlandıracak? Sizler için araştırdık.

Cam Tavanlar’da Kim Kimdir?

Show Tv ekranlarında 9 Haziran Çarşamba akşamı ilk bölümüyle ekrana gelecek iddialı yaz dizilerinden olan Cam Tavanlar dizisinde pek çok ünlü oyuncu yer alıyor. Bunlardan ilk akla gelenleri sizler için derledik.

Bensu Soral (Leyla) : Dizinin kadın başrolü olarak belirlenen Bensu Soral dizide Leyla olarak seyirci karşısına çıkıyor. Leyla hayatta her şeyi tırnaklarıyla kazıyarak elde etmiştir. Zeki, çalışkan ve disiplinli biridir. Güzelliği ile değil işiyle ön plana çıkmak ister. Erkeklerden uzak durmaya çalışmaktadır. Leyla her olayı yenmek ve yenilmek olarak görür ve yenilmekten nefret eder.

Kubilay Aka (Cem) : Çukur’un başarılı oyuncusu Kubilay Aka Cam Tavanlar’da karşımıza Cem olarak çıkıyor. Genç, başarılı biri olan Cem köklü bir aileden gelmektedir. Cem doğuştan ışıklı ve sosyal ilişkileri güçlü biridir. Yıllarca Londra’da yaşamış ve sıradan bir markayı ülke çapında tanınılır hale getirmiştir. Yakışıklı, iyi kalpli ve sosyal biridir. Anlaşmanın yolunu bulamadığı tek kişi Leyla’dır.

Hatice Aslan (Süreyya) : Süreyya Hanım Cem’in dedesi ile kısa bir evlilik yapmış biridir. Malvarlığının kaynağı tam olarak bilinmese de caddede bir çok dükkanı olan, zengin, sosyetik ve yardımsever biridir.

Utku Ateş (İskender) : Gönül Dağı’nda başarılı bir performans ortaya koyan Utku Ateş Cam Tavanlar’da İskender karakterini canlandırıyor. Yakışıklı, çapkın ve yetenekli bir şef olan İskender aynı zamanda Leyla’nın da arkadaşıdır. Pişirme ve tariflerde kendisine has teknikleri vardır. İskender bu bilgilerinden bir kısmını da Leyla’ya öğretmiştir.

Ahmet Melik Yılmaz (Şinasi) : Şef Garsondur. Çok detaycı, işine kendisini adayan biridir. Bir işi başaramadığında ağlayacak kadar hassas olur. İnsanlara kolay kolay güvenemez. Bunun için belli bir zaman gerekir.

Beril Kayar (Aylin) : Yetenekli ancak sinir krizleri geçiren duygu durumu karışık bir şeftir. Oldukça renkli ve eğlenceli biridir. Çok üzgünse üzgündür, çok mutluysa mutludur. Üzgün olduğunda yemeğin içine fazladan acı koyabilen biridir.

Şifanur Gül (Suna) : Güzel, alımlı, zeki ve oldukçada çıkarcı biridir Suna. Babasının iflasının ardından moda sektörüne girmiştir. Güzel bir dükkanı vardır. Vicdanlı fakat acımasızdır. Cem’e aşıktır ve onunla evlenmek ve yeniden zengin olmak istemektedir.

03-06-2021
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar