Gökhan Çıra'dan Selin Ciğerci'ye 2. Kez Evlilik Teklifi

Gökhan Çıra'dan Selin Ciğerci'ye 2. Kez Evlilik Teklifi
2019 yılında evlenen ve ancak 2021 yılında anlaşmalı olarak boşanan Selin Ciğerci Gökhan Çıra çifti yeniden evlenmeye karar verdi.

2019 yılında evlenen ünlü futbolcu Gökhan Çıra ile sosyal medya fenomeni Selin Ciğerci geçtiğimiz yıl bu evliliklerini sürdüremeyerek mahkemede tek celsede boşanmışlardı. Magazin dünyasında oldukça sık gündem olan ve hemen her gün bir haberleri çıkan çift boşandıktan sonra da gündemden düşmeyerek sık sık birlikte olmuşlardı. Sonunda çift ikinci kez evlilik için karar aldı ve yeniden dünya evine girmek için karar verdiler. Dün akşam 28. Yaşını kutlayan ünlü futbolcu Gökhan Çıra eski eşi Selin Ciğerci’nin de bulunduğu davetlilere bir teşekkür konuşması yaptı. Gökhan Çıra bu konuşması sırasında hiç beklenmeyen bir şekilde eski eşi Selin Ciğerci’ye yeniden evlenme teklifi etti. Bunun üzerine oldukça şaşıran Selin Ciğerci bu teklife evet cevabını verdi ve geçen yıl boşanan çift yeniden evlenmeye karar verdi.

Evet Dedi

2021 yılında anlaşmalı olarak tek celsede boşanan Gökhan Çıra ile eski eşi selin Ciğerci yeniden evlenmeye karar verdi. Gökhan Çıra’nın doğum gününde yaşanan gelişmeler magazin basını ve sosyal medyada geniş şekilde yer aldı. Gökhan Çıkar doğum günü dolayısıyla bir konuşma yaptı. Gökhan Çıra konuşmasında eski eşine evlenme teklifi yaptı ve “evet” cevabını aldı. Bunun üzerine ünlü isim sosyal medya hesabından bir paylaşım yaptı. Çıra, paylaşımında “ne desem, ne yazsam bilmiyorum o kadar mutluyum o kadar heyecanlıydım ve heyecanlıyım ki bu kadar sevildiğimizi bilmek… Kimi arasam ikiletmeden gelen abilerim, kardeşlerim, dostlarım. İyi ki ama iyi ki varsınız. Bugün doğum günüm evet ama en önemlisi hayatımın anlamı kadınım tekrar evet dedi. İyi ki varsınız. Hepinizi çok seviyorum. Gelen, arayan, soran, yazan herkese çok teşekkür ediyorum. İyi ki sizler gibi dost, abi, kardeş, abla aile edinmişim. Allah hepinizden razı olsun” ifadelerini kullandı.

Gelinlik Giymem

Doğum günü çıkışında muhabirlere açıklama yapan ünlü sosyal medya fenomeni selin Ciğerci ise bir açıklama yaptı. Selin Ciğerci açıklamasında “çok güzel konuşma yaptı. İkinci kez aşık oldum. Doğum günü eğlencesi gibi bir düğün olur. Tekrardan gelinlik giymeyi düşünmüyorum. Beyaz bir elbise giyerim” ifadelerini kullandı. Gökhan Çıra’da yaz sonunda kalabalık bir düğün yapmak istediğini ve bu düğünde tüm sevdiklerinin olacağını belirtti.

16-02-2022
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar