Deniz Baysal’ı yeni dizisinin heyecanı sardı

Deniz Baysal’ı yeni dizisinin heyecanı sardı
Son zamanlarda adından sıkça söz ettiren ve Söz dizisindeki Savcı Derya karakteriyle ekranların aranan yüzü haine gelen Deniz Baysal’ı yeni dizisinin heyecanı sardı

Son zamanlarda adından sıkça söz ettiren ve Söz dizisindeki Savcı Derya karakteriyle ekranların aranan yüzü haine gelen Deniz Baysal’ı yeni dizisinin heyecanı sardı. Fazilet Hanım ve Kızları dizisiyle yıldızı parlayan Deniz Baysal’ın yeni dizisi hayranları tarafından merak ediliyor. Deniz Baysal’ın rol alacağı yeni dizi hangisidir? Şimdi detaylar.

Deniz Baysal’ı yeni dizisinin heyecanı sardı

Fazilet Hanım ve Söz dizisiyle yıldızı parlayan Deniz Baysal’ın bomba gibi bir diziyle ekranlara dönecek olması hayranlarını heyecanlandırdı. Özellikle Söz dizisinde canlandırdığı Savcı Derya rolüyle haklı olarak haklı bir üne kavuşan Deniz Baysal bir süredir ortalıkta gözükmüyordu. Kariyer basamaklarını emin adımlarla çıkan ünlü oyuncu konusu ve kadrosu daha şimdiden diziseverler tarafından merak edilen Hizmetçiler dizisiyle bomba gibi dönmeye hazırlanıyor.  2020 yılının kendi yılı olacağını söyleyen Deniz baysal 10 yıllık kariyerini Hizmetçiler dizisiyle taçlandıracağını dile getiriyor.

Deniz Baysal Hizmetçiler’de

Bir uyarlama dizisi olarak Kanal D ekranlarına gelecek olan Hizmetçiler dizisi oldukça iddialı. Kadrosunu iddialı isimlerden oluşturan Hizmetçiler dizisinin 27 veya 28 Ocak’ta sete çıkması bekleniyor. 2011 yılından bu yana dizi ve sinema filmlerinde yer alan Deniz Baysal, 2020 yılında hayranlarına Hizmetçiler dizisi ile sürpriz yapacak. Fabrika Yapım tarafından hazırlıkları devam eden dizinin okuma provalarına geçildi. Deniz Baysal’a Algı Eke, Selen Domaç ve Aleyna Solaker’in eşlik edeceği Hizmetçiler dizisini Metin Balekoğlu’nun yöneteceği öğrenildi. Canlitv takipçileri 27-28 Ocak gibi sete çıkan dizide Deniz Baysal’ın rolünü merakla beklediklerini ifade ettiler.

Deniz Baysal Kimdir?

1991'de İzmir'de dünyaya gelen Deniz Baysal ortaokul ve liseyi İzmir’de okudu. Liseyi bitirdikten sonra 10 yıl boyunca Karşıyaka Belediye Tiyatrosu'nda görev yaptı. Celal Bayar Üniversitesi'nde uluslararası ticaret okuyan genç oyuncu oyunculuk kariyerine "Derin Sular" adlı diziyle başladı. Sonrasında “Bitmeyen Şarkı" ve "Babalar ve Evlatlar" dizilerinde rol aldı. “Aşk, Ekmek, Hayaller" dizisinde gösterdiği performansla tanınmaya başlayan güzel oyuncu, "Kaçak Gelinler" dizisinde hayat verdiği Kainat Gencer karakteri ile büyük bir hayran kitlesi kazandı.

Filmleri ve Dizileri :

Hizmetçiler 2020

Söz 2017 – 2019

Fazilet Hanım ve Kızları 2017

Rüzgarın Kalbi 2016 – 2017

Sevda Kuşun Kanadında 2016

Beyaz Yalan 2015

Kaçak Gelinler 2014 –

Aşk Ekmek ve Hayaller 2014

Babalar Ve Evlatlar 2012

Kayıp Şehir 2012 - 2013 –

Derin Sular 2011

Canlitv platformu olarak Deniz Baysal’a Hizmetçiler dizisinde başarılar diliyoruz.

19-01-2020
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar