Bir fotoshop kazası daha Deniz Seki nasıl ifşa oldu?

Bir fotoshop kazası daha Deniz Seki nasıl ifşa oldu?
Yıllar önce uyuşturucu kullandığı gerekçesiyle 2,5 yıl hapis yatan ve çıktıktan sonra değişimiyle gündem oluşturan Deniz Seki'nin fotoğrafları alay konusu oldu.

Zaman zaman ünlülerin hayranlarının gözünde rezil olmalarına yol açan fotoshpo uygulaması bir şarkıcıyı daha sosyal medyada gündeme düşürdü. Özellikle pandemi sürecinde ünlü isimlerin başını yakan fotoshop kazalarının bir benzeri de ünlü şarkıcı Deniz Seki'yi takipçileri nezdinde bir kez daha gülünç duruma düşürdü. Takipçilerinin hatasını affetmediği Deniz Seki nasıl ifşa oldu? Fotoğraflarının alay konusu olduğu Deniz Seki'nin tepkisi haberimizde. Şimdi detaylar

Bir fotoshop kazası daha Deniz Seki nasıl ifşa oldu?

Yıllar önce uyuşturucu kullandığı gerekçesiyle 2,5 yıl hapis yatan ve çıktıktan sonra değişimiyle gündem oluşturan Deniz Seki'nin fotoğrafları alay konusu oldu. Dikkatli takipçilerinin denetiminden kaçamayan şarkıcı Deniz Seki, sosyal medya kullanıcılarının diline düştü. Paylaştığı fotoğrafların neredeyse tamamına fotoshop uygulayan Deniz Seki'nin fotoğrafları alay konusu oldu. Takipçilerinin affetmediği fotoğraflar hızla yayılarak günün en çok tıklanan fotoğrafları oldu.

Takipçileri yine affetmedi! 

Hapishanedeyken aldığı kilolarla başı dertte olan Deniz Seki sıkı diyet uygulayarak zayıflamıştı. Son dönemde verdiği kilolarla büyük değişim geçiren şarkıcı Deniz Seki, yeni pozuyla kendi kendini ifşa etti ve yine sosyal medyanın gündemine oturdu. Seki'yi gören takipçileri, yaşadığı zor günler gibi kilolarını da geride bırakan, adeta küllerinden doğan Deniz Seki'yi tanımakta zorlandı. Değişimiyle büyük beğeni toplayan şarkıcı gereksiz yere fotoshop yapınca yoğun bir eleştiri konusu oldu. 36 bedene kadar düşen şarkıcı Deniz Seki, yeni haliyle kişisel sosyal medya hesabından sık sık paylaşımda bulunuyor ve beğeni rekoru kırıyordu. ancak son yaptığı paylaşımla takipçilerinin denetiminden kaçamadı ve fotoshop hatalarıyla alay konusu oldu. 871 bin takipçisiyle sosyal medyayı aktif kullanan Deniz Seki, kişisel sosyal medya hesabı Instagram'dan yeni bir karesini paylaşan Seki, fotoshopu öyle bir abarttı ki dikkatli takipçileri tarafından sosyal medyanın diline düştü. Mis gibi deniz havası" mesajıyla çektiği bir selfie'sini paylaşan 50 yaşındaki Seki'ye sert tepkiler yağdı.

"Bu Deniz Seki Olamaz"

9 bine yakın beğeni alan şarkıcının fotoğrafına gelen birkaç yorumu paylaşıyoruz.  "Eğer fotoshop yoksa çok üzücü, benim çok beğendiğim, sevdiğim Deniz Seki gitmiş yerine estetik faciası gelmiş, çok üzücü çok", "Vallahi pes Deniz Seki, bu kadar oynamayın fotoğraflarla", "Deniz seki ile ne alaka, bu o olamaz" 
Öte yandan geçtiğimiz aylarda sevgilisi İrfan Özçelik ile mavi tura çıkan Seki, paylaştığı fotoğraflarda fotoshop'u yine bir hayli abartmıştı. Yanlış uygulama ile bacağını yamultan ünlü şarkıcı, gelen kötü mesajlara karşı önlem aldı ve paylaşımını yorumlara kapattı.

10-09-2021
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler