Ünlü Şarkıcı Deniz Seki Konser Öncesi Hastaneye Kaldırıldı

Ünlü Şarkıcı Deniz Seki Konser Öncesi Hastaneye Kaldırıldı
Sesi ile büyük bir hayran kitlesine sahip olan ünlü sanatçı Deniz Seki Kuruçeşme Açıkhava konseri öncesi hastaneye kaldırıldı.

Poll Production organizasyonu ve Demirören Medya Grubu sponsorluğunda yapılan Kuruçeşme Açıkhava konserin de ünlü sanatçı Deniz Seki ve Kutsi bir araya geldi. Ünlü şarkıcı Deniz Seki sahne almadan önce hastaneye kaldırıldığı çıkan haberler arasında.

Kuruçeşme Açıkhava sahnesinde ilk olarak yakışıklı sanatçı Kutsi’nin sahne alması ile konser başladı. Ünlü şarkıcı Kutsi Bambaşka isimli şarkısı ile konserine başladı. En beğenilen şarkıları ile oluşturduğu repertuarıyla hayranlarına romantik bir gece yaşattı. Kutsi Bambaşka isimli parçasından sonra İlan-ı Aşk, Adı Bende Saklı, Aynı Şehirde, Yalnızlar Rıhtımı şarkıları ile hayranları ile keyifli dakikalar yaşadı.

Ünlü sanatçı Kutsi konserin ilk yarısının sonuna yaklaşırken meslektaşı ünlü sanatçı Deniz Seki’yi sahneye davet etti. İki başarılı ses muhteşem bir performans ile Bir Günah Gibi isimli parçayı beraber seslendirdiler. Hayranları tarafından çok beğenilen düet için büyük bir alkış geldi.

Ünlü şarkıcı Deniz Seki konserine İyisin Tabi şarkısıyla sahne gösterisine devam etti. Ünlü şarkıcı Kuruçeşme Açıkhava konseri gecesine Tolga Çam ile hazırlandı. Ünlü şarkıcı Deniz Seki sahne kostümünü Tolga Çam imzası ile taşıdı. Ünlü şarkıcı en sevilen parçaları ile sahne aldı. Hayranları ile keyifli dakikalar yaşayan ünlü şarkıcının konser öncesi hastaneye kaldırıldığı öğrenildi. Ünlü sanatçı Deniz Seki konser öncesi kameraların karşısına geçtiğinde parmağının sarılı oluşu dikkatlerden kaçmamıştı. Ünlü şarkıcı Deniz Seki’nin parmağına sekiz dikiş atıldığı öğrenildi. Sesi ile hayranlarını mest eden Deniz Seki’nin verdiği fazla kilolar ise dikkatlerden kaçmadı.

İki başarılı sanatçının Kuruçeşme Açıkhava sahnesindeki gösterisi hayranları tarafından büyük beğeni aldı. Konser süresince hem hayranları hem kendileri keyifli dakikalar geçiren Kutsi ve Deniz Seki "Hava çok soğuk, buna rağmen buraya bizim için geldiniz, hepinize teşekkür ediyoruz. Her şey gönlünüzce olsun" diyerek hayranlarına teşekkürlerini iletmeyi ihmal etmediler.

Başarılı sahne performansları ile hayranlarına unutulmaz gece yaşatan ikili konser süresince çok keyifli dakikalara imza attılar.  İki önemli sanatçı Kutsi ve Deniz Seki’nin  bir araya geldiği konserde başarılı şarkıcılar son olarak Aşk şarkısını seslendirerek hayranlarına veda ettiler.

06-10-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Dinç

Yasemin Dinç

Yasemin Dinç, 1994 'de İstanbul Kadıköy'de doğmuştur. Eğitimini tasarım üzerine tamamlayıp 2015 yılında mezun olarak iş hayatına atı .. devamı.. mail
Yorumlar