Deniz Seki nasıl kilo verdiğini açıkladı

Deniz Seki nasıl kilo verdiğini açıkladı
Şarkıcı Deniz Seki fazla kilolarından hızlı bir şekilde kurtulmuştu. Katıldığı bir yayında samimi açıklamalarda bulunan Deniz Seki nasıl zayıfladığının sırlarını verdi.

Ünlü şarkıcı Deniz Seki yaşadığı sorunlu günlerde çok fazla kilo almıştı. Cezaevinde de bir süre kalan Deniz Seki daha sonra annesinin rahatsızlığı sebebiyle de zorlu günler geçirdiğini belirtti. Bu dönemlerin omuzlarında yük yaptığını ve bu nedenle kilo aldığını söyleyen Deniz Seki şimdi verdiği kilolarla gündemde. Ünlü şarkıcı 2 ay gibi kısa bir sürede 22 kilo vermişti. Deniz Seki Şeyda Çoşkun'un İntagram hesabından yaptığı canlı yayına katıldı. Kilolarını nasıl verdiğini anlatan Deniz Seki'nin kulise istediği şey ise herkesi şaşırttı.

Deniz Seki kulise bakın ne istiyor?

Bir süre cezaevinde kalan ve daha sonra yeniden sahnelere dönen Deniz Seki eski performansını yakalamaya çalışıyor. Aldığı fazla kilolardan çok kısa bir sürede kurtulan Deniz Seki'nin bunu nasıl başardığı ise oldukça merak ediliyordu. Ünlü şarkıcı İnstagram yayınında kilo vermesinde en büyük etkenlerden birinin yürümek olduğunu söyledi. Deniz Seki yürüyüş yapmak için kulise yürüyüş bandı istediğini söylemesi ise oldukça ilginçti. Ünlü şarkıcının kulise istediği yürüyüş bandı dikkat çekti. Sevilen şarkıcı Deniz Seki kilolarını verirken nelere dikkat ettiğini anlattı. Disiplinli bir planlamayla 2 ayda 22 kilo veren Deniz Seki'nin formülü birçok kişi tarafından merak ediliyordu.

Deniz Seki nasıl kilo verdi?

Fazla kilolarını spor yaparak (yürüyerek) verdiğini belirten Deniz Seki, "Anneciğimin rahatsızlığı, hayatın getirdiği ağırlıklar omuzlarımda yük yaptı ve kilo aldım. Kilo verirken Şeyda günde 50-75 dakika yürütüyor. Başka spora izin vermiyor. Sokakta yürüyemezsem koşu bandımda yürüyorum. Gittiğim konserlerde de kulise koşu bandı istiyorum" dedi. Deniz Seki, kendi kendini yönetmeyi öğrendiğini belirterek, kilo verme sürecinde terk ettiği alışkanlıklarından bahsetti. " Kesinlikle artık kilo almak yok" diyen Seki, "Kiloyu hiç yemek yemeyerek vermedim. Doğru yiyerek kilo verebileceğimi öğrendim. Antidepresan kullanıyordum. Uyuyamıyordum, uyku hapı alıyordum. Şimdi başım ağrıdığında bile ilaç almıyorum. Kendi kendimi yönetmeyi öğrendim" ifadelerini kullandı.

25-12-2020
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar