Deprem Haberleri Canlı İzle

Deprem Haberleri Canlı İzle
İzmir'de yaşanan 6.6 büyüklüğünde depremin ardından vatandaş bölgeden haberdar olmak istiyor! Deprem haberleri canlı izleyebileceğiniz kanalları sizler için derledik!

30 Ekim Cuma günü İzmir'de yaşanan 6.6 büyüklüğünde depremin ardından izleyiciler bölgede yaşanan gelişmeleri anbean takip edebileceği televizyon kanallarını araştırıyor. Bölgede kurtarılan ve hayatını kaybeden sayısı her geçen saat artmaya devam ediyor. Son gelen verilere göre 20'den fazla kişinin hayatını kaybettiği, 800'den fazla yaralının bulunduğu İzmir depremini aşağıdaki kanallardan takip edebilirsiniz.

DEPREM HABERLERİ CANLI İZLE

HABERTÜRK TV
Türkiye'nin önde gelen haber kanallarından biri olan Habertürk TV yaşanan felaketin ardından tüm yayın akışını deprem bölgesinde yaşanan gelişmelere çevirdi. Habertürk TV'yi aşağıdaki bağlantı üzerinden canlı izleyebilirsiniz.

HABERTÜRK İZLE


CNNTÜRK TV
Deprem anından itibaren tüm yayın akışını bu konu üzerine çeviren bir diğer kanal ise CNN Türk TV'dir. Bölgede yaşanan tüm gelişmeleri büyük bir özenle izleyiciye aktaran CNNTÜRK'ü aşağıdaki bağlantı üzerinden canlı izleyebilirsiniz.

CNNTÜRK İZLE


HABERGLOBAL
Azerbaycan'da yaşanan gelişmeleri büyük bir titizlikle Azeri kanallarından önce ekrana taşımayı başaran HaberGlobal İzmir depreminde de büyük bir başarıya imza attı. Felaketin ardından tüm yayın içeriğini bu konu üzerine değiştiren kanalı aşağıdaki bağlantı üzerinden canlı izleyebilirsiniz.

HABERGLOBAL İZLE


HALKTV
Cumhuriyet Halk Partisi'ne yakınlığıyla bilinen Halk TV'de deprem felaketini ekrana ilk taşıyan kanallar arasında yer alıyor. Bölgedeki muhabirleriyle sık sık canlı yayın yapılıyor ve yaşanan tüm gelişmeler ekrana taşınıyor. Halk TV'yi aşağıdaki bağlantı üzerinden canlı izleyebilirsiniz.

HALK TV İZLE


EGE TV
İzmir'in yerel televizyon kanallarından bir olan Ege TV'de felaketin ardından tüm gelişmeleri izleyicilerine aktarma gayreti içerisinde bulunan kanallardan biri. Kanal deprem nedeniyle stüdyolarını tam olarak kullanamasa da gelişmeleri izleyiciye aktarmayı başarıyor.

EGE TV İZLE

Canlitv.com ailesi olarak İzmir'de meydana gelen deprem nedeniyle hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yaralılara şifa dileriz.

31-10-2020
Yazar Hakkında
Yorumlar
Etiketler