Derya Tuna: İdo ve Yasemin Aile İçinde Evlenecek!

Derya Tuna: İdo ve Yasemin Aile İçinde Evlenecek!
İdo Tatlıses ve Yasemin Şefkatli’nin evleneceği tarihi ve törenin nasıl olacağını derya Tuna Açıkladı. İşte düğün tarihi ve organizasyonun şekli!

Geçtiğimiz günlerde aile içinde nişanlanan Yasemin ve İdo çiftinin nişanının yankıları magazin ve sosyal medyada halen devam ediyor. İbrahim Tatlıses ile derya Tuna’nın oğlu İdo Tatlıses Yasemin Şefkatli ile geçtiğimiz günlerde nişanlanmışlardı. Aile arasında samimi bir havada geçen nişanın ardından çiftin düğünlerinin ne zaman yapılacağı ve nasıl olacağı merak konusu olmuştu. İdo Tatlıses’in annesi derya Tuna geçtiğimiz günlerde alışveriş yaparken magazin muhabirlerinin bu yöndeki sorularına yanıt verdi. Derya Tuna en çok merak edilen konu olan düğün tarihi ile ilgili bilgi verirken düğünün nasıl olacağını da açıkladı. İşte haberin detayları!

İdo ve Yasemin Çifti Aralık Ayında Evleniyor!

İdo Tatlıses ve Yasemin Şefkatli arasındaki nişan geçtiğimiz günlerde Yasemin Şefkatli’nin ailesinin evinde yapılmış ve nişan sosyal medya ve magazin basınında geniş yer bulmuştu. Uzun süredir birlikte olan çift sonunda evlilik yolundaki ilk adımı atarak nişanlanmışlardı. Nişan töreninden sonra resimler çekilmiş ve çiftler ayrı ayrı sosyal medya hesaplarından nişanı duyuran paylaşımlar yapmışlardı. İdo Tatlıses paylaşımında “aldık gitti” derken Yasemin Şefkatli de paylaşımında “verdiler gitti” ifadelerini kullanmıştı. Samimi bir havada gerçekleşen nişan töreninden sonra evlilik tarihi merak edilmeye başlanmıştı. Bu konuyu da geçtiğimiz günlerde alıveriş yaparken muhabirlere yakalanan ve soruları cevaplandıran derya Tuna açıkladı. Derya Tuna koronavirüs sebebiyle düğün yapılmayacağını sadece yakınların katılacağı nikahın ise aralık ayı içinde olacağını açıkladı. Böylece İdo ve Yasemin çiftinin evleneceği tarih olarak aralık ayı belirlenmiş oldu.

Pimi Çekecektim!

İbrahim Tatlıses’in kurdeleyi kestiği tören sonrasında Derya Tuna bu fotoğrafı sosyal medya hesabından paylaşırken “artık bir oğlum ve bir kızım var. Ailemize hoş geldin güzel kızım” ifadelerini kullandı. İbrahim Tatlıses ise kızı vermeselerdi ne olurdu şeklindeki bir soruya espriyle karışık bir cevap verdi. Tatlıses cevabında “Eğer kızı vermeselerdi zaten canlı bomba olarak gelmiştim. Pimi çekiverecektim. Allah’tan sessiz sedasız kızı alıp gittik. Allah her iki tarafa da hayırlı torunlar nasip etsin inşallah” ifadelerini kullandı. Çiftler ve aileleri tören sonrası oldukça mutlu ve neşeliydi. Artık sıra nikaha geldi. Bakalım nikah töreninden sonra neler söylenecek?

 

19-10-2020
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar