Didem Balçın anne oldu

Didem Balçın anne oldu
Selcan Hatun karakteriyle meşhur olan Didem Balçın, evliliğinin meyvesi olan bebeğini kucağına aldı. Hayranları anne ve bebeğin sağlık durumunu merak ediyor.

Kuruluş ve Diriliş Ertuğrul gibi tarihi dönem dizilerinin parlayan yıldızı Didem Balçın anne oldu. Selcan Hatun karakteriyle bir anda yıldızı parlayan Didem Balçın, hamile olduğunun anlaşılmasının ardından setlere ara vermişti. Evliliğinin üzerinden bir yıl geçen Didem Balçın, mutluluğunu perçinledi. Hayranları ünlü oyuncunun ve bebeğinin sağlık durumunu merak ediyor. Şimdi detaylar

Didem Balçın anne oldu

5 yıl gibi uzun bir süre reytinglere ambargo koyan Diriliş Ertuğrul dizisinde ve onun devamı olan Kuruluş Osman'da canlandırdığı Selcan Hatun karakteriyle fenomen olan Didem Balçın, evliliğinin meyvesi olan bebeğini kucağına aldı.2020 Mayıs ayında Avukat Can Aydın ile nikah masasına oturan oyuncu Didem Balçın, hamileliğinin ilerlemesiyle setlere ara vermişti. Didem Balçın - Can Aydın çifti, oldukça sağlıklı görünen bebeklerine Alican ismini verdi.

Sağlıkla Gel

Avukat Can Aydın ile geçen yıl evlenen ve mutlu bir evlilik sürdüren oyuncu Didem Balçın, aşkının meyvesi olan bebeğini kucağına aldı. İlk kez anne-babalık duygusunu yaşayan çift, Maslak'taki özel bir hastanede görüntülendi. İlk bebeklerine 'Alican' adını veren çift, bunun müjdesini geçtiğimiz yıl kasım ayında duygusal bir mesajla hayranlarına duyurmuştu. İşte o mesaj

"Henüz farkında bile değilken ama çok istiyorken çekilmiştik bu fotoğrafı. Çok özel ve güzel bir gündü. Huzur doluydu. Şimdi huzurla ve sağlıkla gel minik melek. Baban, ben ve bir sürü kişi seni heyecanla bekliyor. Dileğimiz; isteyen herkese nasip etsin Allah bu güzel duyguyu. Mutlu ve sağlıklı günler olsun hepimize. Dualarınızı eksik etmeyin, arada yollayın bize”

Anne ve bebeğinin sağlık durumunun gayet iyi olduğu bildirilirken canlitv platformu olarak çiçeği burnundaki genç anne Didem Balçın’ı kutluyor, Alican bebeğe hayırlı bir ömür diliyoruz.

Didem Balçın Kimdir?

1982 Ankara doğumlu Balçın, Ankara Üniversitesi Tiyatro ve Oyunculuk Bölümü mezunudur. Ablası ile birlikte "Doda Sanat" okulunu açan Didem Balçın, "Sevgili Dünürüm" adlı diziyle oyunculuk kariyerine adım attı. Ona asıl şöhreti getiren yapım ise Selcan Hatun karakteriyle katıldığı TRT1 dizisi “Diriliş: Ertuğrul Gazi" adlı dizi oldu.

Rol Aldığı Bazı Yapımlar

2003 - Kafkas Tebeşir Dairesi (Okul Oyunu)

2005 - Rüzgarlı Bahçe (TV Dizisi)

2006 - Gözyaşı Çetesi (TV Dizisi)

2009 - Başka Dilde Aşk (Sinema Filmi)

2012 - Göl Zamanı (Sinema Filmi)

2014 - Diriliş: Ertuğrul (Tv Dizisi)

28-04-2021
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar