Burakhan Yılmaz Kazara Aşk’ın Kadrosuna Katıldı

Burakhan Yılmaz Kazara Aşk’ın Kadrosuna Katıldı
Yaz sezonunda Star Tv’de ekrana gelecek romantik komedi dizisi Kazara aşk’ın oyuncu kadrosuna genç oyuncu Burakhan Yılmaz’da dahil oldu.

Sezon biterken final kakarı alan diziler bir bir final yapmaya başladılar. Özellikle bayramdan sonra pek çok dizi final final yapacak ve televizyonlar yaz sezonuna girecek. Kanallar yaz sezonunda akışlarını yeniden hazırlarken pek çok yeni dizi de yayına başlayacak. Daha çok romantik, komedi ve dram türünde olan yaz dizileri bayramdan sonra bir bir ekrana gelmeye başlayacak. Yaz sezonuna iddialı hazırlanan kanallardan biri olan Star Tv ekranlarında seyirciyle buluşacak olan ve Romantik türde ele alınacak Kazara Aşk dizisi de hazırlıklarını son sürat devam ettiriyor. Oyuncu kadrosunu bir bir şekillendiren dizinin yakında sete çıkması bekleniyor. Koliba Film tarafından hazırlanan dizinin oyuncu kadrosuna Ümit Kantarcılar, Sude Zülal Güler, Uğur Çavuşoğlu, Servet Pandur, Selin Işık, Aycan Koptur, Sadi Celil Cengiz ve son olarak da Burakhan Yılmaz dahil oldu. Gençoyuncunun dizide Doktor Kenan karakterine hayat vereceği öğrenildi.

Kazara Aşk Yakında Star Tv’de

Star Tv ekranlarında yaz sezonunda yayına girecek Kazara aşk dizisi için çalışmalar hız kesmeden devam ediyor. Dizinin oyuncu kadrosuna son olara genç ve yakışıklı oyuncu Burakhan Yılmazda dahil oldu. Burakhan Yılmaz’ın dizide Doktor Kenan karakterine hayat verecek. Genç oyuncu diziyle ve karakteriyle ilgili olarak “Kazara Aşk’ta oynamak üstelik bir doktoru canlandırmak benim için büyük mutluluk. Dizimizin çok sevileceğine eminim. Keyifli aile komedisi sevenler Star ekranlarında buluşacak” ifadelerini kullandı. Dizi Koliba Film tarafından hazırlanırken yönetmen koltuğunda Sadullah Celen oturuyor. Dizinin senaryosunu ise Bekir Baran Sıtkı ve Rana Mamatlıoğlu kaleme alıyor.

Burakhan Yılmaz Kimdir?

Kazara Aşk dizisinde Doktor Kenan karakteriyle seyirci karşısına çıkacak olan genç oyunculardan Burakhan Yılmaz 1994 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. İlk orta ve lise eğitimlerinin ardından Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümünden mezun olmuştur. Bugüne kadar daha çok reklam filmleri ve tiyatro oyunlarında rol alan Burakhan yılmaz daha sonra dizilerde rol almaya başlamıştır. Genç oyuncu Burakhan Yılmaz’ın rol aldığı yapımlarda şunlardır.

·         Kefaret Oteli

·         Kocaman ailem

·         İblis’in Oğlu

·         İncir Ağacı

·         Sekiz Cinayeti

28-04-2021
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar