Dilek Taşı’na Yeni Hikaye Yeni Oyuncu

Dilek Taşı’na Yeni Hikaye Yeni Oyuncu
Pastel Film tarafından hazırlanan ve Perşembe akşamları Kanal D ekranlarında yayınlanan Dilek Taşı’nın kadrosuna başarılı oyuncu Fatih Al dahil oldu.

Kanal D ekranlarında bu sezon başlayan ve şu ana kadar 4 bölüm ekrana gelen Dilek Taşı sezonun çarpıcı yapımlarından biri olarak öne çıkıyor. Kadrosunda ünlü isimlerin yer aldığı dönem dizisi Dilek Taşı Pastel Film tarafından hazırlanıyor. 1980’li yıllarda yaşanılan bir hikayeyi konu alan dizinin yönetmen koltuğunda Volkan Kocatürk yer alırken dizinin senaryosunu Can Sinan kaleme alıyor. Yayınlanan ilk üç bölümde reytinglerde ilk iki sırada yer alan ancak 4. Bölümde büyük bir gerileme yaşayarak 10. Sıraya kadar gerileyen dizinin oyuncu kadrosuna yeni bir isim dahil oldu. İlk bölümleri oldukça sevilen ve seyircinin beğenerek takip ettiği dizinin başrolünde Salih Bademci ve Hazal Subaşı yer alıyor. Dizinin kadrosuna yeni katılan başarılı oyuncu Fatih Al yeni bir hikayeyle diziye giriyor ve olayların seyrini değiştirmeye hazırlanıyor.

Yeni Hikaye

Kanal D ekranlarında yayınlanan ve perşembe akşamları seyirciyle buluşan yeni dizilerden Dilek Taşı seyirci tarafından sevildi. Bir aşk ve dram konusunu ele alan dizi 1980’li yıllarda yaşanan bir hikayeyi konu alıyor. Kadrosunda ünlü isimlerin yer aldığı dizinin hikayesine yeni katılan Fatih Al ise hikayede Dündar Bolatlı karakterine hayat verecek. Bolatlı Gıda Fabrikasının sahibi ve Efkan’ın babası olarak hikayeye katılacak olan Dündar Bolatlı hikayede ciddi kırılmalarla ve değişikliklerle seyircinin karşısına çıkacak. Başarılı oyunculuğu ile bilinen ve sektörün başarılı oyuncularından olan Fatih Al’ın canlandıracağı Dündar Bolatlı özellikle Mustafa Yılmaz’ın hikayesine dokunan bölümleriyle hikayede etkili olacak.

Dilek Taşı

Sezonun yeni dizilerinden olan ve Perşembe akşamları ekrana gelen Kanal D’nin yeni dizisi Dilek Taşı sezona oldukça iyi bir başlangıç yaptı. Son bölümde büyük bir düşüş yaşasa da dizi sezonun iddialı yapımları arasında gösteriliyor. Kadrosunda ünlü isimlerin yer aldığı dizinin oyuncu kadrosunda

-          Salih Bademci

-          Hazal Subaşı

-          Ozan Dolunay

-          Perihan Savaş

-          Özge Özberk

-          Teoman Kumbaracıbaşı

-          Elif Doğan

-          Çiçek Dilligil

-          Afra Karagöz

-          Ayhan Bozkurt

-          Engin Yüksel

-          Merve Engin

-          Kürşat Demir ve

-          Fatih Al yer alıyor.

03-10-2023
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar