Dilek Taşı'nın Aziz'i Turgay Tanülkü kimdir?

Dilek Taşı'nın Aziz'i Turgay Tanülkü kimdir?
Yapımını Pastel Film’in istlendiği 1980 li yılları izleyicisine aktaran Dilek Taşı dizisinde usta oyuncu Turgay Tanülkü Aziz karakterine hayat verecek.

Usta oyuncu Turgay Tanülkü Kanal D ekranlarında 80’li yılları yansıtan Dilek Taşı dizisine dahil oldu. 15. Bölümden itibaren Aziz karakterine hayat verecek olan oyuncu, Salih Bademci’nin canlandırdığı Mustafa karakterinin geçmişten gelen yakın tanıdığı bir karakteri oynayacak.

Dilek Taşı dizisine usta oyuncu

Kanal D’nin yeni sezon dönem dizi filmi Dilek Taşı’nın oyuncu kadrosu genişlemeye devam ediyor. Çarşamba akşamları izleyicisi ile buluşan Dilek Taşı dizisine usta oyuncu Turgay Tanülkü dahil olyor. Yapımını Pastel Film’in istlendiği 1980 li yılları izleyicisine aktaran dizide usta oyuncu Turgay Tanülkü Aziz karakterine hayat verecek. Yapımcılığını Yaşar İrvevül ve Efe İrvevül’ün üstlendiği dizide Aziz, Mustafa’nın (Salih Bademci) geçmişinden gelen bir  karakterdir. Turgay Tanülkü sevilen dizisinin oyuncu kadrosuna 15. Bölümden itibaren dahil olacak.

Dilek Taşı Oyuncu Kadrosu

Başrollerinde Salih Bademci (Mustafa Yılmaz), Hazal Subaşı(Figen Kutlu) ve Ozan Dolunay(Kenan Şanlı)’nın rol aldığı dizide Perihan Savaş   (Macide Rona), Özge Özberk(Rüçhan Rona), Teoman Kumbaracıbaşı(Aras Rona), Elif Doğan(Sevda Rona), Çiçek Dilligil(Asuman Kutlu), Engin Yüksel(Ömer Kutlu), Afra Karagöz(Ebru Kutlu), Lena Naz Kalaycı(Cemre Yılmaz), Ömer Toprak Yılmaz(Sinan Rona), Ayhan Bozkurt, Bülent Keser(Av. Rıfat), Merve Engin(Necla), Mine Vural(Feraye), Ahmet Mark Somers(Harun Rona), Kürşat Demir(Efkan Bolatlı), Şirin Öten(Emine Şanlı), Turan Selçuk Yerlikaya(Pertev), Fatih Al(Dündar Bolatlı), Güzin Usta(Selma Sancaklı), Savaş Özdemir(Kubilay), Okan Selvi(Alparslan), Cemal Toktaş(Kemal Sancaklı), Turgay Tanülkü(Aziz Karadağ) gibi önemli isimler yer alıyor.Güçlü oyuncu kadrosu ve nostaljik hikayesi ile ilgi çeken dizinin mekanları da görsel hafızamızda yolculuk yaptırıyor. 

İlk olarak 7 Eylül 2023 tarhinde yayınlanmaya devam eden Dilek Taşı dizisinin yönetmen koltuğunda Osman Taşçı oturuyor. Dizinin ilk bölümlerinde Altan Dönmez ve Volkan Kocatürk yönetmen olarak görev aldı. Dram ve tarihi dönem tarzındaki dizinin senaryosunu Can Sinan kaleme alıyor. İstanbul’da çekimleri devam eden dizinin görüntü yönetmenliğini Metin Turguç üstleniyor. Proje tasarımı Can Sinan’a ait olan dizinin yeni bölümü 20 Aralık 2023 Çarşamba günü saat 20.00’de Kanal D ekranlarında izleyicisi ile buluşacak.İlk bölümlerinde rahat bir şekilde reyting listelerinin ilk 10’unda yer alan dizi son bölümlere doğru hafif bir düşüş eğiliminde olduğu gözleniyor.

19-12-2023
Yazar Hakkında
Yorumlar