Dilek Taşı dizisi nerede çekiliyor?

Dilek Taşı dizisi nerede çekiliyor?
Seyircilerin heyecan ve merakla izleyip zirveye taşıdığı Dilek Taşı dizisindeki ilgi çeken yalı İstanbul’un güzide semti Kemerburgaz’da bulunuyor.

Dilek Taşı dizisi yapımcısı kimdir? Dilek Taşı dizisi nerede çekiliyor? Dilek Taşı dizi oyuncuları ve karakterleri kim? Yayınlandığı ilk gece reyting listlerinde dizi nerelerde yer aldı? Dizi ile aynı akşam yayınlanan diğer yapımlar hangileri? Dilek Taşı dizisi ile ilgili merak ettikleriniz ve daha fazlası yazımızda. İşte detaylar…

Dilek Taşı dizisi nerede çekiliyor?

İlk bölümü ile ekranlara fırtına gibi giren bir dönem dizisi olan Kanal D’nin yeni dizisi Dilek Taşı ile ilgili sorular internette, özellikle de sosyal medyada oldukça ilgi çekiyor ve geniş yer kaplıyor. Yapımcılığını Efe İrvül ve Yaşar İrvül’ün yapmış olduğu Dilek Taşı dizisi kültürel ve tarihi dokusu ile dizilerin ve filmlerin gözbebeği olan İstanbul’da çekiliyor. Dizide yer alan hapishane izleyiciler tarafından özellikle merak ediliyor. Toptaşı Cezaevi İstanbul’da özel olarak oluşturulan bir set alanı. Yine merak edilen bir konu dizide gösterilen yalının nerede olduğu. Seyircilerin heyecan ve merakla izleyip zirveye taşıdığı dizideki ilgi çeken yalı İstanbul’un güzide semti Kemerburgaz’da bulunuyor. Bir başka merak konusu külliye ise Üsküdar’ın Toptaşı semtinde ve bugün kendi adını taşıyan mahallede, kuzeyi Çavuşderesi vadisine doğru alçalan ve çevreye hakim bir yamaç üstünde kademeli olarak bulunuyor.

Dilek Taşı reyting listelerinin zirvesinde

İlk bölümü ile oldukça ilgi çeken ve beğenilen dizi tüm kişilerde 3,91 reyting ve 13,23 izlenme oranı ile zirveye oturdu. AB grubunda ise 4,09 reyting, 15,56 izlenme oranı ile 2. olurken ABC1 grubunda ise 4,73 reyting, 15,65 izlenme oranı ile 1. Oldu. Bu tablo ile aylardır zirveleri kimselere kaptırmayan TV8’in Masterchef Türkiye All Star yemek yarışma programını daha ilk bölümü ile geride bırakmayı başardı. Yine aynı akşam yayınlanan Aldatmak ve Kendi Düşen Ağlamaz dizileri de 3. Ve 4. Sırayı paylaştılar.

Dilek Taşı dizi oyuncuları

Bir dönem dizisi olan ve 80’li yılları ele alan dizide yer alan oyuncular ve canlandırdıkları karakterleri şöyle; Salih Bademci - Mustafa Yılmaz , Hazal Subaşı - Figen Kutlu, Ozan Dolunay - Kenan, Perihan Savaş - Macide, Özge Özberk - Rüçhan Rona, Teoman Kumbaracıbaşı - Aras Rona, Elif Doğan - Sevda Rona, , Lena Naz Kalaycı -  Cemre , Çiçek Dilligil - Asuman, Engin Yüksel, Afra Karagöz, Merve Engin, Besim Demirkıran, Ömer Toprak Yılmaz.

09-09-2023
Yazar Hakkında
Yorumlar
Etiketler