Diriliş Ertuğrul dizisinin yeni sezon tarihi belli oldu

Diriliş Ertuğrul dizisinin yeni sezon tarihi belli oldu
TRT 1'in reyting rekorları kıran dizisi Diriliş Ertuğrul'un yeni sezon tarihi belli oldu. Diriliş Ertuğrul ne zaman başlıyor? İşte ayrıntılar;

Yeni sezonu merakla beklenen TRT 1'in başarılı dizisi Diriliş Ertuğrul'un yeni sezon tarihi belli oldu. Yeni sezona yeni oyuncularla devam edecek dizinin 7 Kasım Çarşamba akşamı başlayacağı öğrenildi. Yeni sezonda konusu 10 yıl ileriden başlayacak dizinin oyuncu kadrosuna İlker Aksum ve Hande Soral gibi başarılı oyuncularda dahil oldu.

DİRİLİŞ ERTUĞRUL'DA HANDE SORAL HANGİ ROLDE?

Hande Soral'ın hayat vereceği karaktere dair ipuçlarını TRT 1 Koordinatörü Kurtuluş Zeydan vermişti. Zeydan, Soral'ın hayat vereceği karakteri şu sözlerle anlatmıştı; "Biliyorsunuz Ertuğrul artık bekar. Ve onu aşık etmemiz gerekiyor. En büyük düşmanının kız kardeşine aşık olacak. Bu karakteri Hande Soral canlandıracak. Seyircimiz rahat olsun, Diriliş’i birinci sezon işi izliyormuş gibi izleyecekler."

DİRİLİŞ ERTUĞRUL'DA İLKER AKSUM HANGİ ROLDE?

İlker Aksum dizide Yunan Komutan karakterine hayat verecek. Aksum, TRT'de yayılanan 'Mehmetçik Kûtül Amare' isimli dönem dizisinde hayat verdiği Cox karakteriyle dikkatleri üzerine çekmişti.

DİRİLİŞ ERTUĞRUL 5. SEZONDA NELER OLACAK?

Şüphesiz yeni sezonun en çok merak edilen dizisi Diriliş Ertuğrul'un 5. sezonunda neler olacağına dair ipuçları TRT 1 Kanal Koordinatörü Kurtuluş Zeydan'dan geldi. Zeydan, Vatan Gazetesi'ne yaptığı açıklamada dizinin adının değişeceği iddialarının doğru olmadığını, Diriliş Ertuğrul olarak yeni sezonda da devam edeceğini, 'Hikaye dönüşüyor. Tarihsel süreçte Kayı obasının yükselişi ana aksımız olarak devam ediyor. Ama Ertuğrul Söğüt'e yerleşiyor'' dedi.

Neredeyse oyuncu kadrosu ve senaryosu baştan sona yenilenen diziye Hande Soral, Kimya Gökçe, Ünal Silver ve İlker Aksum gibi bir çok tanınmış oyuncu dahil oldu. İki hafta içinde yeni sezona başlaması tahmin edilen dizinin hikayesinin tamamen değişeceği ve zamanın ileri alınacağı biliniyor. Platosu baştan sona yenilenen dizide Engin Altan Düzyatan'ın hayat verdiği Ertuğrul Bey karakteri yaşlanmış olarak izleyici karşısına çıkacak ve dizide işlenen hikayeden 15 yıl sonrası anlatılacak.

 

 

30-10-2018
Yazar Hakkında
Yorumlar