Diriliş Ertuğrul yapımcısından flaş Burak Özçivit açıklaması

Diriliş Ertuğrul yapımcısından flaş Burak Özçivit açıklaması
TRT1'in reyting rekorları kıran dizisi Diriliş Ertuğrul'a katılacağı iddia edilen Burak Özçivit hakkında dizinin yapımcısı Mehmet Bozdağ sosyal medya hesabından açıklama yaptı.

TRT1 ekranlarının en çok izlenen dizisi Diriliş Ertuğrul hakkında geçtiğimiz günlerde gündeme bomba gibi düşen 'Burak Özçivit' iddiaları doğru mu? 'Diriliş Ertuğrul'un devam dizisinde başarılı oyuncu Burak Özçivit yer alacak mı? Dizinin yapımcısı Mehmet Bozdağ çok merak edilen konuya sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla açıklık getirdi.

Instagram hesabından yaptığı paylaşımla iddiaları doğrulaya başarılı yapımcı, Diriliş Ertuğrul'un devam dizisi Diriliş Osman'ın 2019-2020 sezonunda ekranlarda olacağını ve başrolünde Burak Özçivit'in yer alacağını duyurdu.

İşte Mehmet Bozdağ'ın yaptığı o açıklama; "Dünyanın pek çok bölgesinde, 65'ten fazla ülkede beğeniyle takip edilen 'Diriliş Ertuğrul' dizisi, 2019-2020 sezonunda izleyicisiyle 'Diriliş Osman' konseptiyle buluşacak. Uzun süredir büyük bir titizlikle yürüttüğümüz projede 'Osman' karakterine ise Burak Özçivit hayat verecek. Bu vesileyle yol arkadaşlığımızın hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum"

DİRİLİŞ ERTUĞRUL 121. BÖLÜM ÖZETİ

121. bölümüyle sezon finali yapan dizinin son bölümünde, Ertuğrul Bey, Ögeday Han'a tabi olmayı kabul etmiş ve hiç beklemediği bir teklifle karşılaşmıştı. Ertuğrul Bey'den Selçuklu'nun sultanı olmasını isteyen Ögeday'ın ölümü herkesi derinden sarstı. Moğol karargâhında Ögeday Han'ın ani ölümü üzerine, Ertuğrul Bey, kendisine hazırlanan tuzağı farketmiş ve karargâhtan kaçmıştı. Noyan ve Ertuğrul bey arasında yaşanan kovalamaca başlamıştı. Ögeday Han'ın beklenmeyen ölümünün ardından Günalp, Moğol casuslarını yakalamış ve konuşturmayı başarmıştır. Turgutve Bamsı, Almıla'nın aslında Noyan'ın kardeşi Alangoya olduğunu öğrenmiş ve durumdan hemen Ertuğrul Bey'i haberdar etmişlerdir. Osman'ı öldürmek için yola koyulan Almıla'yı durdurmak için Kayı Obası'na doğru yola koyulan Ertuğrul ve Alplar, başlarına bir bela gelmeden obaya dönebilecekler mi? Almıla, Osman'a zarar verebilecek mi? 

23-10-2018
Yazar Hakkında
Yorumlar