Diriliş Ertuğrul'da üzen veda! Hemde iki isim birden...

Diriliş Ertuğrul'da üzen veda! Hemde iki isim birden...
TRT 1'i Çarşamba akşamları zirveye taşıyan dizi Diriliş Ertuğrul'da üzen veda... Hem de en sevilen iki isim birden diziden ayrıldı. İşte fenomen dizi Diriliş Ertuğrul'a veda eden o iki başarılı isim...

Çarşamba akşamları reytinglerdeki birinci sırasını kimselere kaptırmayan dizi Diriliş Ertuğrul'da izleyiciyi üzen iki veda yaşandı. Yaşanan bu ayrılık dizinin hayranlarını derinden etkiledi. Geçtiğimiz Çarşamba günü yayınlanan son bölümde Ertuğrul Bey'in en önemli düşmanlarından biri olan Ural Bey karakterini canlandıran Kürşat Alnıaçık diziden ayrılmıştı. İzleyici bu daha bu şoku atlatamamışken ikinci bir ayrılık haberi daha geldi.

DİRİLİŞ ERTUĞRUL'A İKİ VEDA!

Ural Bey karakterine can veren Kürşat Alnıaçık'ın fenomen dizi Diriliş Ertuğrul'a veda etmesinin ardından Mehmet Pala da diziden ayrılan ikinci isim oldu. Dizide Ural bey, Çavdar Obası Beyi Aliyar'ın sağ kolu olan Kutluca'yı öldürdü. Dizinin twitter sayfasından paylaşılan gönderide 'Ural karakteri ile dizimizde yer alan değerli oyuncu Kürşat Alnıaçık'a emekleri için teşekkür eder, sanat hayatında başarılar dileriz.' notuna yer verildi. Bir diğer ayrılık için de 'Kutluca karakteri ile dizimizde yer alan değerli oyuncu Kürşat Alnıaçık'a emekleri için teşekkür eder, sanat hayatında başarılar dileriz.' denildi. Diriliş Ertuğrul'un yepyeni bölümlerini canlitv üzerinden TRT 1 canli izle kısmındanda takip edebilirsiniz.

05-05-2017
Yazar Hakkında
Yorumlar