Diriliş Osman’ın Yönetmeni Belli Oldu!

Diriliş Osman’ın Yönetmeni Belli Oldu!
Atv'de ekranlara gelecek olan ve sezonun merakla beklenen dizisi Diriliş Osman'ın yönetmen koltuğunda hangi ismin oturacağı belli oldu! Diriliş Osman'la ilgili her şey haberimizde!

Tekden Film tarafından TRT 1 için hazırlanan ve beş sezon gibi inanılmaz bir süre yayında kalan ve üstelik her bölümü reyting rekorları kıran Diriliş Ertuğrul’un devamı niteliğindeki dizi, Diriliş Osman’la ilgili her geçen gün yeni bir bilgi gelmeye devam ediyor. Diriliş Ertuğrul’un yapım şirketi olan Tekden Film tarafından hazırlanan ve yapımcılığını Mehmet Bozdağ’ın üstlendiği Diriliş Osman’ın, Diriliş Ertuğrul gibi TRT 1’de yayınlanmayacağı yapımcısı tarafından daha önce duyurulmuş ve dizinin Atv’de ekranlara geleceği açıklanmıştı. Bu gelişmenin ardından hazırlıkları daha da hızlanan dizi için sete inmek ve motor demek için sayılı günler kalırken dizinin eksikleri de tek tek gideriliyor. Diriliş Osman’la ilgili sosyal medyada ve magazin dünyasında çıkan haberlerde seyircileri daha bir heyecanlandırıyor ve dizinin bir an önce başlaması bekleniyor. Son olarak merakla beklenen diziyi kimin yöneteceği belli oldu. İşte ayrıntılar.

Diriliş Osman’ın Yönetmeni Belli Oldu!

Yapımcılığını Mehmet Bozdağ’ın üstlendiği ve Tekden Film tarafından hazırlanan Diriliş Osman’ın yeni yayın döneminde Atv ekranlarında yayınlanması bekleniyor. Başrollerinde Burak Özçivit’in rol alacağı ve Osman Bey’i canlandıracağı dizinin yönetmeninin kim olacağı uzun zamandır merakla bekleniyordu. Yapımcı firma en sonunda Diriliş Osman’ın yönetmen koltuğunda kimin oturacağına karar verdi. Daha önce birçok projede çalışan ve en son TRT’de yayınlanan Kut’ül Amare dizisinin de yönetmenliğini yapan Kamil Aydın’ın Diriliş Osman’ın yönetmenliğini yapacağı açıklandı. Hazırlıkların son aşamasına gelinen dizinin yönetmen Kamil Aydın yönetiminde yakın zamanda sete ineceği tahmin ediliyor. Diriliş Osman’ın Eylül sonu Ekim başı gibi Atv ekranlarında olması bekleniyor.

Diriliş Osman Karakterler!

Merakla beklenen ve daha şimdiden seyircilerin fenomeni haline gelen Diriliş Osman’ın oyuncu kadrosu da büyük ölçüde belirlenmiş durumda. Tekden film tarafından anlaşılan oyuncuların listesi ve karakterleri şu şekilde:

Osman Gazi: Diriliş Osman’ın başrolü olan karakteri Burak Özçivit canlandıracak.

Rabia Bala Hatun: Ne yazık ki Osman gazi’nin eşini oynayacak oyuncu henüz açıklanmadı.

Dündar Bey: Osman Gazinin amcası Dündar bey rolünü Ragıp Savaş canlandıracak.

Zühre: Osman Bey’in yengesi rolünü Ayşegül Günay oynayacak.

Ertuğrul Gazi: Diriliş Ertuğrul’da Ertuğrul Gaziyi Engin Altan Düzyatan oynamıştı. Ancak Diriliş Osman’da bu rolü kimin oynayacağı henüz bilinmiyor.

Bamsı Beyrek: Diriliş Ertuğrul Dizisinde de yer alan karakteri Nurettin Sönmez canlandıracak.

Turgut Alp: Bu karakteri yaşlandırma tekniğiyle Diriliş Ertuğrul’da oynayan oyuncu Cengiz Coşkun oynayacak.

24-07-2019
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar