Disney+ o ünlü ismi de transfer etti

Disney+ o ünlü ismi de transfer etti
14 Haziran’da ülkemizde yayına girecek olan Disney+ transfere doymuyor. Yılmaz Erdoğan, Şahan Gökbahar gibi ünlü isimlerle anlaşan platform, Megastar Tarkan'ı transfer etti.

Büyük bir atağa kalkarak ülkemize gelerek star isimlerle anlaşan Disney+ platformu o isimle de anlaşmaya vardı. 14 Haziran’da ülkemizde hizmete girecek olan Disney+ Halit Ergenç, Cansu Dere, Yılmaz Erdoğan ve Şahan Gökbakar gibi birçok ünlüyle anlaşmıştı. İzleyici merak ediyor, Disney+ hangi ünlü isimlerle anlaştı? Disney+ Plus’un transfer ettiği ünlü isim kim ve hangi projeyi gerçekleştirecek? Şimdi detaylar

Disney+ o ünlü ismi de transfer etti

14 Haziran’da ülkemizde yayına girecek olan Disney+ transfere doymuyor. Daha önce Halit Ergenç, Cansu dere, Yılmaz Erdoğan, Şahan Gökbahar, Ata Demirer, Aras Bulut İynemli, Can Yaman, Demet Özdemir, Hande Erçel, Burak Deniz, Pınar Deniz gibi kendi alanlarında çok başarılı ünlü isimlerle anlaşan platform, Megastar Tarkan'ı da transfer etti.

Disney Plus’un reklam yüzü olacak

Alanlarında başarılı birçok ismi bünyesine katarak sükse yapan Disney+ son olarak Dünya Starı Tarkan’ı transfer etti. İzleyiciyi heyecanlandıran gelişmeyi kendi sayfasından duyuran Disney+ MegaStar Tarkan’la yapılan anlaşmanın içeriğini de paylaştı. Buna göre ünlü şarkıcı Tarkan, hem platformun marka ve reklam yüzü olacak hem de platforma çeşitli içerikler hazırlayacak. Disney+ Plus diğer taraftan önümüzdeki günlerde görkemli bir lansman filmi çekecek. Al Pacino, Robert De Niro, George Clooney gibi ünlü isimlerin filmlerini yöneten ünlü yönetmenle anlaşan Disney+ medya dünyasında ses getiren projelere imza atmaya hazırlanıyor.

Tarkan Tevetoğlu Kimdir?

1972 Almanya doğumlu Tarkan ortaokulu bitirince Türkiye'ye dönerek Karamürsel’e yerleşti. Müzik yeteneği keşfedilen Tarkan, Karamürsel İleri Musiki Derneği'nde Türk sanat müziği eğitimi aldı. 20 yaşındayken çıkardığı “Yine Sensiz” albümüyle adını duyuran Tarkan, albümde yer alan “Kıl Oldum Abi” şarkısıyla pop dünyasına hızlı bir giriş yaptı. Onu asıl meşhur eden albümü ise “Aacayipsin” oldu. Albümü 2,5 milyon satış yapan Tarkan, Türk Popunun en önemli isimlerinden biri haline geldi. Müzik şirketi HITT Prodüksiyon’u kuran Tarkan’ın söylediği “Şımarık” adlı parça dünya çapında birçok şarkıcı tarafından çeşitli dillerde yorumlandı.

Albümleri:

Yine Sensiz (1992)

Aacayipsin (1994)

Ölürüm Sana (1997)

Karma (2001)

Come Closer (2006)

Metamorfoz (2007)

Adımı Kalbine Yaz (2010)

Ahde Vefa (2016)

10 (2017)

25-04-2022
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar