Dizi aşkı gerçek oldu

Dizi aşkı gerçek oldu
Setlerde yaşanan ve zaman zaman gündeme gelen aşk dedikodularına bir yenisi daha eklendi. İddiaya göre Sıla Türkoğlu ve Doğukan Güngör arasında aşk yaşanmaya başlandı.

Zaman zaman dizi ve sinema filmi setlerinde yaşanılan aşklara bir yenisi daha eklendi. Dizi ya da sinema filminde rol icabı birbirine aşık olan oyuncular bir süre sonra bu yakınlaşmadan etkilenerek gerçek hayatta da bir ilişkiye doğru yol alıyorlar ve bu durum çiftin uyumuna ve anlaşmasına bağlı olarak kısa süreli bir aşk ya da evliliğe kadar giden bir ilişki sürecini başlatıyor. Geçtiğimiz haftalarda Show Tv ekranlarında başlayan ve Gold Film tarafından hazırlanan Kızılcık Şerbeti’nde de böyle bir aşk iddiası magazin basını ve internet haber sitelerinin gündeminde yer almaya başladı. Melis Civelek ve Zeynep Gür tarafından kaleme alınan Kızılcık Şerbeti’nde muhafazakar bir aile ile modern bir ailenin çocuklarının evliliği gereği mecburen bir ortak yaşamı konu alınıyor. Cuma akşamları yayınlanan dizi seyirci tarafından heyecanla izlenirken ortaya çıkan aşk dedikodusu da magazin basınında gündem oldu.

Sıla Türkoğlu ve Doğukan Güngör Aşk mı Yaşıyor?

Show Tv ekranlarında yeni başlayan ve Gold Film tarafından hazırlanan dram ve aile konulu yeni dizi Kızılcık Şerbeti’nden aşk çıktı. Kadrosunda ünlü oyuncuları bir araya getiren dizide başrolü oynayan Sıla Türkoğlu ve Doğukan Güngör arasında bir ilişki yaşandığı magazin basınında yer almaya başladı. Birsen Altuntaş’ın haberine göre dizide Doğa ve Fatih karakterlerini canlandıran çift senaryo gereği aşk yaşıyor ve ardından ailelerine rağmen evleniyorlar. İkilinin dizide senaryo gereği yaşadıkları aşk gerçek hayatta da yaşanmaya ve çift aşk yaşamaya başladı. Henüz ikili tarafından konuyla ilgili bir açıklama yapılmasa da çiftin birlikte zaman geçirmeleri ve tatile birlikte gitmeleri bu iddiaları güçlendirdi.

Yıl Başı Tatiline Birlikte Gittiler

Bir iş ilişkisi ve set arkadaşlığı daha aşka dönüştü. Kızılcık Şerbeti dizisinde başrol oynayan iki ünlü isim Sıla Türkoğlu ve Doğukan Güngör’ün set arkadaşlığı ve partnerliği aşka dönüştü. Magazin basınında yazılmaya ve gündem olmaya başlayan ilişkiyi yalanlamayan çift geçtiğimiz gün, yılbaşı tatiline de birlikte gitti. İkilinin yılbaşında tatillerini İzmir’in Çeşme İlçesinde birlikte geçirdikleri öğrenildi. Ayrıca çiftin tatil dönüşü trafik kazası geçirdikleri ve kazayı ucuz atlattıkları öğrenildi.

03-01-2023
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar