Ecem Simge Yurdatapan'ın yeni projesi belli oldu

Ecem Simge Yurdatapan'ın yeni projesi belli oldu
Uzun bir aranın ardından Aile dizisi ile ekranlara yeniden dönecek olan Kıvanç Tatlıtuğ’un dizideki sevgilisini kimin canlandıracağı belli oldu.

Kıvanç Tatlıtuğ’un başrolünde oynayacağı ve Ay Yapım tarafından hazırlanan Aile adlı dizinin çekimleri başladı. Show Tv ekranlarında yayınlanacak Aile dizisinin ocak ayının sonu şubat ayının ilk haftası gibi ekrana gelmesi bekleniyor. Medcezir dizisinden bu yana televizyona proje yapmayan ve seyircisi tarafından oldukça özlenen ünlü oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ’un uzun bir aranın ardından ekranlara döneceği dizide daha önce kadın başrol için Özge Özpirinçci ile anlaşılmış ancak yapım şirketi son anda karar değiştirerek Serenay Sarıkaya ile el sıkışmıştı. Oldukça güçlü bir oyuncu kadrosuna sahip olan dizinin senaryosunu Hakan Bonomo kaleme alırken dizinin yönetmen koltuğunda Ahmet katıksız ve Cem Toluay oturacak. Çekimleri başlayan dizide uzun bir süredir hangi oyuncunun canlandıracağının merak edildiği Kıvanç Tatlıtuğ’un canlandıracağı Aslan karakterinin sevgilisi Aysel’i ise Ecem Simge Yurdatapan’ın canlandıracağı öğrenildi.

Asiye Belli Oldu

Ay Yapım tarafından hazırlanan ve Show Tv’nin iddialı yeni dizisi Aile’nin castı tamamlandı ve dizi sete çıkarak çekimlere başladı. Kıvanç Tatlıtuğ’un Aslan karakteriyle başrolünde yer aldığı projede ünlü ismin sevgilisini ise Ecem Simge Yurdatapan’ın canlandıracağı öğrenildi. Birsen Altuntaş’ın haberine göre, uzun arayışlar sonunda karar verilen Ecem Simge Yurdatapan’la birlikte dizide rol alacak isimler şunlar! Kıvanç Tatlıtuğ (Aslan Soykan), Serenay Sarıkaya (Psikolog Devin), Nur Sürer (Hülya Soykan), Nejat İşler (Cihan Soykan), Levent Ülgen (İbo), Emel Göksu (Seher), Canan Ergüder (Leyla Soykan), Yüsra Geyik (Yağmur), İpek Çiçek (ceylan) Umutcan Ütebay (Eko), Ushan Çakır (Ati), İpek Tenolcay (Neşe) Mert Denizmen (Tolga) ve Ege Yordamlı da (Can) karakteriyle seyirci karşısına çıkacak.

Ecem Simge Yurdatapan

Show Tv ekranlarında seyirciyle buluşacak ve çekimleri başlayan Aile dizisinde Kıvan Tatlıtuğ’un sevgilisi Asiye’ye hayat verecek olan güzel ve genç oyuncu Ecem Simge Yurdatapan 1 Ocak 1995 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. İlk, orta ve lise eğitimlerinin ardından Mimar Sinan Üniversitesi Güzel sanatlar Fakültesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümünden mezun olmuştur. Daha sonra tiyatro setlerinde yer almaya başlayan oyuncu ilk kamera önü tecrübesini Babam ve Ailesi adlı dizi ile yapmıştır. Bu dizinin ardında da Hayat Sırları dizisinde rol almıştır. Oyuncunun Aile dizisi başrol oynayacağı ilk projesi olacaktır.

03-01-2023
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar