Dizi teklifi gelmiyor diyen Söz’ün Çolak’ı Serhat Kılıç ekranlara dönüyor

Dizi teklifi gelmiyor diyen Söz’ün Çolak’ı Serhat Kılıç ekranlara dönüyor
Dizi teklifi gelmiyor diyen Söz dizisi Çolak’la yıldızlaşan Serhat Kılıç yeni bir diziyle ekranlara dönüyor. Diziseverleri heyecanlandıran gelişmeyi canlitv takipçilerine yazdık

Birbirinden usta oyuncuları aynı kadroda birleştiren Öğretmen dizisine yeni isimler eklenmeye devam ediyor. Kadroya son olarak Serhat Kılıç dahil oldu. Böylece dizi teklifi gelmiyor diyen ve Söz dizisinin efsane karakteri Çolak’la yıldızlaşan Serhat Kılıç Öğretmen dizisiyle ekranlara dönüyor. Diziseverleri heyecanlandıran bu gelişmeyi canlitv takipçileri için yazdık. Şimdi detaylar.

Dizi teklifi gelmiyor diyen Söz’ün Çolak’ı Serhat Kılıç ekranlara dönüyor

Bünyesinde İlker Kaleli, Ceren Moray ve Afra Saraçoğlu gibi usta oyuncuları barındıran Öğretmen dizisi bomba bir transfer yaparak Serhat Kılıç’ı kadrosuna kattı. Ünlü yapımcı Fatih Aksoy'un Fox Tv için hazırladığı Öğretmen dizisi Mr. Hiiragi's Homeroom adlı diziden uyarlanacak. Cast çalışmaları süren Öğretmen dizisi, aynı zamanda tiyatro öğretmeni olan Serhat Kılıç ile güçlenmiş oldu. Söz dizisinin efsane Çolak karakteriyle gönüllerde taht kuran Serhat Kılıç, son zamanlarda dizi teklifi gelmediğinden şikayetçiydi.

Serhat Keskin Kimdir?

1975 Ankara doğumlu oyuncu Ankara’da büyüdü. Bilkent Üniversitesi Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesi Tiyatro Bölümünden mezun olduktan sonra Hacettepe Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümün de Reji üzerine master yaptı. Uzun yıllar radyo programcılığı yapan Serhat Kılıç, Erzurum, İstanbul ve Diyarbakır Devlet Tiyatroları'nda çalıştı. Neylan Levent ile birlikte Cats&Dogs adlı bir prodüksiyon şirketi kuran başarılı oyuncu, Serji karakteriyle “Uyanık Bar” isimli program yaptı. Serhat Kılıç’a asıl şöhreti getiren yapım ise efsane dizi Seksenler oldu. 2012 yılında TRT1’de başlayıp 2017’de biten “Seksenler” dizisindeki “Ergun Plak” karakteri ona milyonlarca seyirci kitlesi kazandırdı.

2014 yılında "Hepimiz sanatçı doğduk... Sonra n'oldu?" çıkışıyla farklı sanat dallarında uluslararası düzeyde sanatçı adayları yetiştirmek için OKUL Serhat Kılıç’ı kurdu. Adeta bir üniversite gibi çalışan Okul’da Serhat Kılıç; oyunculuk, hobi kulüpleri, yazarlık, müzik ve dans eğitimleri üzerine kurslar ve programlar düzenledi. Seksenler dizisinin bitiminden sonra yine reyting şampiyonu Söz dizisinde katıldı ve Çolak rolüyle hayran kitlesini artırdı. Atatürk Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Tiyatro Bölümü’nde öğretim görevlisi olarak ders veren Serhat Kılıç’a canlitv olarak başarılar diliyoruz.

Rol aldığı bazı yapımlar

1998 – Kayıplar (Dullar), Ankara Sanat Tiyatrosu

1999 – Müfettiş, Diyarbakır Devlet Tiyatrosu

2000 – Ghetto, Ankara Devlet Tiyatrosu

2001 – Saksıdaki Ağaç (Dizi)

2000 – Bizim Evin Halleri (Dizi)

2003 – Scapin’in Dolapları, Erzurum Devlet Tiyatrosu

2004 – Beğendiğiniz Gibi, Erzurum Devlet Tiyatrosu

2006 – 2008 – Hatırla Sevgili (Dizi)

2008 – Nokta (film)

2009 – 2000 – İntiharın Genel Provası, İstanbul Şehir Tiyatrosu

2011 – Elia’s Journey (film)

2010 – 2011 – Ezel (Dizi)

2010 – Veda (film)

2012 - 2017 Seksenler (Ergun Plak)

2018 Söz (Dizi)

14-01-2020
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar