Doğduğun Ev Kaderindir 20. Bölüm İzle!

Doğduğun Ev Kaderindir 20. Bölüm İzle!
Doğduğun Ev Kaderindir 20. Bölüm İzle; 18 Kasım Çarşamba akşamı 20. Yeni bölümüyle ekrana gelen Doğduğun Ev Kaderindirin 20. Bölümünü ful izlemek için detaylar haberimizde!

Doğduğun Ev Kaderindir 20. Bölüm İzle; Oyuncu kadrosunda Demet Özdemir, İbrahim Çelikkol, Zuhal Gencer, Nail Kırmızıgül, Senan Kara gibi oyuncuların rol aldığı Doğduğun Ev Kaderindir dizisi Çarşamba akşamı saat 20.00’da Tv 8’de ekranlara geliyor. İkinci sezonunda olan ve kanalın reytingi yüksek yapımlarından biri olan ve yaşanmış hikayelerden esinlenilerek hazırlanan Doğduğun Ev Kaderindir dizisi seyirci tarafından heyecanla seyredilmeye devam ediyor. Dizinin son bölümlerinde heyecanlı ve gerilimi yüksek sahneler yaşanırken bu akşam bunlara bir yenisi daha ekleniyor. Doğduğun Ev Kaderindir bu akşam Tv 8’de ekranlara geliyor.

Doğduğun Ev Kaderindir Son Bölümde Neler Oldu?

Tv 8 ekranlarında yayınlanan ve seyirci tarafından heyecanla takip edilen Doğduğun Ev Kaderindir son bölümde Mehdi ve Zeynep boşanmışlardır. İkili kendi hayatlarını kurmaya çalışırken Zeynep Mehdi ile ilk kez tanıştığı yerde yeniden karşı karşıya gelir. Ancak bu sefer Mehdi’nin yanında başka bir kadın vardır ve Mehdi Zeynep’i bu kadına eski eşim diyerek tanıtır. Bu durum Zeynep’i derinden üzerken Zeynep mehdi’yi kesin olarak unutmaya karar verir.

Doğduğun Ev Kaderindir 20. Bölümde Neler Yaşanacak?

Boşanan ve artık kendi hayatlarını kurmaya çalışan mehdi ve Zeynep arasındaki ilişki gerilimlerle devam etmektedir. Mehdi Barış’ı Zeynep’in evinde görünce aralarındaki gerilim yine tırmanır. Mehdi sinirlerini kontrol etmekte zorlanır ve önce eski eşi Zeynep’in ardından da yakın arkadaşı Nuh’un kalbini kırar. Nuh ile ortak iş kurmak üzere olan Mehdi Nuh ve Cemile arasındaki ilişkiyi öğrenince iş ortaklığını bozar ve iyice kendi dünyasına çekilerek yalnızlaşır. Bu arada Zeynep artık Barış ile her şeyi konuşabileceğini anlamıştır. Barış ve Zeynep arasındaki ilişki günden güne güçlenmekte ve çoğalmaktadır. Mehdi ise bu durum karşısında kıskançlık krizlerine girer. Zeynep bu durum karşısında iyice zorlanmaya başlar. Bir tarafta Nazlı ve Mehdi’ye dair sorular kafasını kurcalarken bir tarafta da yardımcı olmak istediği Cemile ve Nuh vardır. Her konuda sorunlar Zeynep ve Mehdi’yi zorlarken Cemile ve Nuh arasında kurulan düğün birçok sürprizi de beraberinde getirecektir. Doğduğun Ev Kaderindir yeni bölümüyle bu akşam Tv 8 ekranlarında seyirciyle buluşuyor.

18-11-2020
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar