Dokuz Oğuz’un Yeni Bölümü Yayınlanacak mı?

Dokuz Oğuz’un Yeni Bölümü Yayınlanacak mı?
Fox Tv ekranlarında yeni başlayan dizilerden olan Dokuz Oğuz dizisinin 4. Bölümü bu akşam Fox Tv ekranlarında yayınlanacak mı?

Fox Tv ekranlarında yeni başlayan dizilerden olan ve Gold Film tarafından hazırlanan askeri proje Dokuz Oğuz dizisi cumartesi akşamları seyirciyle buluşuyor. Henüz üç bölümü yayınlanan ve kadrosunda birbirinden ünlü isimlerin yer aldığı dram ve savaş türündeki dizi yayınlandığı ilk üç bölümde aldığı reytinglerle kanalını ve yapım şirketini hayal kırıklığına uğrattı. Deprem arası veren ve depremin ardından geçtiğimiz hafta yeni bölümüyle ekrana gelen Dokuz oğuz dizisinin 4 Mart Cumartesi akşamı yayınlanacak yeni bölümünün Fox Tv yayın akışından çıkarıldığı öğrenildi. Diziyi merakla bekleyenlerin oldukça şaşırdığı bu durum oldukça merak uyandırdı. Yönetmen koltuğunda Cem Akyoldaş’ın oturduğu ve senaryosunu Süleyman Çobanoğlu’nun kaleme aldığı dizinin yayın akışından çıkarılması ve herhangi bir açıklama yapılmaması dizi için final kararı alınıp alınmadığını gündeme getirdi.

Dokuz Oğuz Neden Yok?

Gold Film tarafından hazırlanan ve Fox Tv ekranlarında cumartesi akşamları ekrana gelmeye başlayan Dokuz Oğuz dizisi seyircisine kötü haber geldi. Dizinin bu akşam saat 20.00’da yayınlanması beklenen 4. Bölümünün Fox Tv tarafından yayın akışından çıkarıldığı öğrenildi. Dizinin yayın akışından çıkarılma sebebiyle ilgili kanal ya da yapımcı şirket tarafından bir açıklama yapılmazken dizinin ilk üç bölümde aldığı düşük reytingin bunda etkili olduğu iddia edildi. Kadrosunda ünlü isimlerin bulunduğu dram macera türündeki askeri proje Dokuz Oğuz büyük ümitlerle çekilmeye başlanmıştı. Fox Tv ekranlarında daha önce yayınlanan Savaşçı gibi yüksek reyting alması beklenen dizinin düşük gelen reytingleri büyük hayal kırıklığı yaratmıştı. Dizinin yayınlanan ilk üç bölümünden ilk bölüm totalde 3,78 ile 6. ikinci bölüm 2,29 ile 8. ve 3. bölümde 3,36 reytingle 6. Olmuştu.

Dokuz Oğuz Konusu Oyuncuları

Türk Silahlı Kuvvetleri bünyesinde yer alan özel birliklerin içinden seçilen 9 kişilik özel bir tim Türk Dünyasında zorda kalan Türklere yardım etmek ve sınır dışı operasyonlara imza atmak için kurulmuştur. Dokuz Oğuz ismi verilen tim birbirinden yetenekli askerlerden oluşmaktadır ve her görevin altından kalkabilecek yetkinliğe sahiptir. Dizinin oyuncu kadrosunda

-          Kubilay Aka

-          Deniz Işın

-          Yasemin Allen

-          Tuncer Salman

-          Dağhan Külegeç

-          Sahra Şaş

-          Kayhan Açıkgöz

-          Taylan meydan

-          Serhan Onat

-          Rami Narin

-          Volkan keskin ve

-         Hakan Boyav yer almaktadır.

04-03-2023
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar