Savcı Pars Yargı'ya Veda Ediyor

Savcı Pars Yargı'ya Veda Ediyor
Kanal D ekranlarında yayınlanan ve ikinci sezonunda olan başarılı dizi Yargı'da finale yaklaşırken ayrılıklar peş peşe gelmeye başladı.

Ay Yapım tarafından Kanal D ekranları için hazırlanan ve Pazar akşamları yayınlanan başarılı ve reytingi yüksek dizi Yargı bu sezon sonunda final yaparak ekranlara veda edecek. Kadrosunda birbirinden ünlü isimlerin yer aldığı ve aldığı reytinglerle Pazar akşamlarının en çok izlenen dizilerinden olan Yargı’nın kadrosundan son zamanlarda peş peşe ayrılıklar yaşanmaya başlandı. Sema Ergenekon tarafından kaleme alınan dizinin hikayesinin sezon sonuna doğru toparlanması ve finale gitmesi sebebiyle bazı oyuncularla yolların bir bir ayrıldığı görülürken son ayrılık ise adeta şok etkisi yarattı. Aldığı reytinglerle kanalının başarılı yapımları arasında yer alan ve hikayesiyle de seyircinin beğendiği Yargı’da yaşanacak son ayrılık hikayenin de finale gittiğinin en büyük kanıtı olarak görülüyor. Dizinin ilk bölümünden itibaren hikayede Savcı pars olarak yer alan ünlü isim Mehmet Yılmaz Ak’ın diziyle vedalaşacağı öğrenildi.

Efsane Kadro Dağılıyor

Kanal D ekranlarında bu sezon ikinci sezonuyla yayınlanan ve sezon sonunda final yapması beklenen Yargı’da bomba bir ayrılık yaşanacak. Dizinin ilk bölümünden itibaren efsane kadro içinde yer alan ve hikayenin saç ayaklarından olan savcı Pars hikayeye veda ediyor. Savcı Ilgaz, Avukat Ceylin, Komiser Eren ve savcı pars dörtlüsünden oluşan efsane kadrodan ilk ayrılan böylece Savcı pars oluyor. Bu sezon başında dizide Hakim Neva karakterine hayat veren kız kardeşinin de hikayeye veda ettiği Savcı Pars’ın geçtiğimiz bölümde de kalemi karakterine hayat veren Rıdvan diziye veda etmişti. Böylece dizinin hikayesinde Savcı Pars’a ait bir iz kalmamış oldu. Öbür taraftan Savcı Pars’ın diziden ayrılması dizinin seyircisini oldukça şaşırttı ve üzdü. Dizide Savcı Pars’ı canlandıran Mehmet Yılmaz Ak’ın kadrodan çıkması sonun başlangıcı olarak görülüyor. Dizi sezon sonunda final yapmaya hazırlanıyor.

Mehmet Yılmaz Ak Kimdir?

Yargı dizisinde Savcı Pars karakterine hayat veren Mehmet Yılmaz Ak 8 Şubat 1986 yılında Diyarbakır’da dünyaya gelmiştir. İlk, orta ve lise eğitimlerinin ardından oyunculuğu meslek olarak seçen Mehmet Yılmaz Ak bugüne kadar pek çok yapımda rol almıştır. Bu yapımlar arasında

-          Unutursam Fısılda

-          Nekro

-          Kırık Kalpler bankası

-          Anons

-          Buğday

-          Peri Ağzı Olmayan Kız

-          Bana Karanlığı Anlat

-          Ben de Özledim

-          Yalan Dünya

-          İçerde

-          Çukur

-          Kurşun

-          Halka

-          Ya İstiklal Ya Ölüm

-          Ramo

-          Hakan Muhafız ve

-          Fatma yer almaktadır.

04-03-2023
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar