Dokuz Oğuz Dizisi Final mi Yapıyor?

Dokuz Oğuz Dizisi Final mi Yapıyor?
Fox Tv ekranlarında yayınlanmaya başlayan yeni dizilerden Dokuz Oğuz geçtiğimiz hafta ekrana gelmemişti. Dizinin erken final yapacağı iddia ediliyor.

Fox Tv ekranlarında henüz yeni yayınlanmaya başlayan ve şu ana kadar sadece üç bölümü yayınlanan askeri proje Dokuz Oğuz’dan seyircisine kötü haberler gelmeye devam ediyor. Yayınlanan ilk üç bölümünde reyting olarak bir varlık gösteremeyen ve geçtiğimiz hafta da ekrana gelmeyen dizinin final yapacağı söylentileri sektörde konuşulmaya başlandı. Gold Film tarafından hazırlanan ve Fox Tv ekranlarında cumartesi akşamları ekrana gelen dizide özel bir askeri timin Türk Dünyasında yaşanan olumsuz gelişmeler üzerine görev alarak bu sorunları çözmesi ele alınıyor. Kadrosunda ünlü isimlerin bulunduğu dizinin yönetmen koltuğunda Cem Akyoldaş otururken geçtiğimiz haftalarda yönetmen değişikliği yaşanmış ve Cem Akyoldaş’ın yerine yönetmen koltuğuna Bülent İşbilen geçmişti. Süleyman Çobanoğlu ve Gül Güzelkaya’nın kaleme aldığı dizinin reytinglerinin kötü gitmesi sebebiyle çok yakında erken final yapacağı ve ekranlara veda edeceği iddia ediliyor.

Dokuz Oğuz Bitiyor mu?

Gold Film tarafından hazırlanan ve Fox Tv ekranlarında cumartesi akşamları ekrana gelen Dokuz Oğuz yayınlanan ilk üç bölümünde oldukça düşük reytingler aldı. Dizi yayınlanan ilk bölümünde totalde 3,78 ile 6, ikinci bölümünde 4,82 ile 6 ve yayınlanan son bölümü olan üçüncü bölümde de 3,18 ile yine 6. Sırada yer aldı. Bu düşük reytingler sebebiyle dizinin akıbeti belirsizliğe yol alırken dizinin yayınlanması gerek 4. Bölümü geçen hafta ekranlara gelmedi. Tüm bunlar ışığında dizinin erken final yapacağı iddia edildi. Ancak dizinin çekimlerinin devam ettiği ve şua n 6. Bölümün çekimlerinin yapıldığı öğrenildi. Yine de önümüzdeki 4. ve 5. Bölümlerin dizinin geleceği için hayati olduğu belirtiliyor. Dizinin 4. Bölümü 11 Mart Cumartesi akşamı ekrana gelecek.

Dokuz Oğuz Oyuncu Kadrosunda Kimler Var?

Gold Film tarafından hazırlanan ve yönetmen değişikliği ile yönetmen koltuğunda Bülent İşbilen’in yer aldığı, Süleyman Çobanoğlu ve Gül Güzelkaya’nın senaryosunu kaleme aldığı Dokuz Oğuz dizisi dram ve aksiyon türünde yer alıyor. Dizinin oyuncu kadrosunda ise

-          Kubilay Aka (Batur Karanlık)

-          Deniz Işın (Bilge Töreyeva)

-          Yasemin Allen (Albay Tmris Toprak)

-          Tuncer Salman (Lee)

-          Dağhan Külegeç (Başçavuş Ercan Korkut)

-          Sahra Şaş (Astsubay Umay Çolpan)

-          Kayhan Açıkgöz (Er Yaşar Kayatürk)

-          Taylan meydan (Er Okan Demirkır) ve

-          Rami Narin (Teğmen Yiğit Toygar) yer alıyor.

08-03-2023
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar