Dostlar Mahallesi yakında Kanal D’de!

Dostlar Mahallesi yakında Kanal D’de!
Kanal D ekranlarının yeni dizisi Dostlar Mahallesi 16 Aralık Cumartesi Akşamı ekranlara merhaba diyecek. Başrollerinde Çağla Şıkel, Alişan, Hande Katipoğlu, Ersin Korkut, İnan Ulaş Torun ve Zeynep Eronat'ın yer aldığı dizi oldukça iddialı geliyor.

Yapımcılığını Erler Film’in üstlendiği Dostlar Mahallesi’nin yayın tarihi belli oldu. Dizi 16 Aralık Cumartesi Akşamı Kanal D ekranlarında olacak. Yeni dizinin senaryosunu Resul Ertaş’ın kaleme alırken, yönetmenliğini ise Ayhan Özen yapıyor. 

Dostlar Mahallesi’nin konusu nedir?

Dizide kendi halinde bir mahallenin yaşamının ekranlara gelecek. Dostlar Mahallesi’nin Dostlar Durağı’nda taksi şoförlerinin hikayesi de konu edilecek. Dizinin sıcak ve samimi hikayesi ile dikkat her cumartesi akşamı saat 20.00'de ekranlara gelecek.

Dostlar Mahallesi’nin Dostlar Durağı’nda durağın sahibi, mahallenin herkese kol kanat geren ablası Neriman Abla (Zeynep Eronat), ve ailesinin hikayesi konu ediliyor. Dizide oyunculuk hayalleriyle yanıp tutuşan Neriman Abla’nın oğlu Çağatay’ın (Ceyhun Fersoy), birbirlerine tamamen zıt kardeşler Metin (Alişan) ve Çetin’in (İnan Ulaş Torun), maceraları ile, Rus aşkını annesine kabullendirmeye çalışan Selim’in (Ersin Korkut), Bahar’ın babası Hasan’ın (Turan Özdemir) ve durağın çaycısı Vakur’un (Hakan Bulut) ekmek kavgaları, üzüntüleri ve neşeleri ile birlikte tüm halleri ekranlara gelecek.

Dostlar Mahallesi'ni 16 Aralık Cumartesi Akşamı Canlı Tv'den izleyebilirsiniz.

   

10-12-2017
Yazar Hakkında
Yorumlar