Dr. Ender Saraç’la Sağlıklı Günler Pazartesi Show Tv’de Başlıyor

Dr. Ender Saraç’la Sağlıklı Günler Pazartesi Show Tv’de Başlıyor
Ekranların başarılı ve ünlü sağlık programı hazırlayıcılarından Dr. Ender Saraç sezon arasını tamamlayarak ekranlara geri dönüyor.

Televizyonların dizilerden sonra en çok seyredilen yapımlarından olan sağlık programları seyircinin fazlasıyla ilgisini çekiyor. Daha çok kuşak programları içinde yer alan ve bir doktor eşliğinde sunucuyla birlikte ekrana gelen yapımlardan olan sağlık programları bazen de günün erken saatlerinde başlı başına bir format dahilinde yayınlanıyor. Ekranlarda uzun zamandır yer alan ve ünlü isim Doktor Ender Saraç tarafından hazırlanan Dr. Ender Saraç’la Sağlıklı Günler ise uzun yıllardır Show Tv ekranlarında seyirci huzuruna çıkıyor. Geçtiğimiz sezon sonunda yayınına ara veren yapım yeni sezonunu pazartesi günü açıyor. Seyircinin en çok seyrettiği sağlık programlarından olan Dr. Ender Saraç’la Sağlıklı Günler programının yeni sezondaki ilk bölümü pazartesi günü saat 10.15’te Show Tv’de ekrana gelecek.

Dr. Ender Saraç’la Sağlıklı Günler Yeni Sezonu Açıyor

“Sağlıklı ve zinde bir yaşamın anahtarı artık elimizde. Gelin o kapıları birlikte açalım” moddosuyla yayınını sürdüren ve yıllardır Show Tv ekranlarında seyirciyle buluşan Dr. Ender Saraç’la Sağlıklı Günler programı yeni sezonu pazartesi günü açıyor. Sağlığa dair en güncel ve doğru bilgilerin verileceği Dr. Ender Saraç’la Sağlıklı Günler programı hafta içi her gün ekrana geliyor. Sağlıklı ve zinde bir yaşama dair her şeyi alanında uzman konuklarıyla birlikte konuşulduğu program seyircinin merakla takip ettiği bir program. Alanında uzman doktorlarla birlikte alternatif tıbbında değerlendirildiği ve anlatıldığı program pazartesi günü yeni bölümüyle ekranda olacak.

Dr. Ender Saraç Kimdir?

1 Ocak 1959 yılında İzmir’de dünyaya gelen Dr. Ender Saraç ilk, orta ve lise eğitimlerinin ardından Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden mezun olmuştur. Uzun yıllar boyunca değişik yerlerde ve birimlerde görev yapan ünlü isim 1990 yılından itibaren Ayurveda çalışmaları yapan Ender Saraç Türkiye’nin ilk doğal tıp ve estetik merkezini açmıştır. Ünlü isim ayrıca Türkiye’nin ilk doğal arınma merkezi olan Doğa Arınma Merkezi’nin de kurucularındandır. 20 yılı aşkın bir süredir vejeteryan olan Ender Saraç Türkiye’nin ilk diplomalı astrologlarından olup sağlık ve astroloji alanında özel çalışmalar yürütmektedir. Ünlü isim ayrıca uzun yıllardır televizyonlarda sağlıkla ilgili programlarda yapmaktadır.

18-11-2021
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar