Yargı’ya Dengeleri Değiştirecek Bir Oyuncu Katılıyor

Yargı’ya Dengeleri Değiştirecek Bir Oyuncu Katılıyor
Kanal D ekranlarında bu sezon yayınlanmaya başlayan ve Pazar akşamlarının en çok seyredilen yapımı olma başarısını yakalayan Yargı’ya yeni bir oyuncu dahil oldu.

Bu sezonun en dikkat çekici yapımlarından olan ve yayınlandığı Pazar akşamlarının en çok seyredilen dizisi olma başarısını elinde bulunduran Ay Yapım imzalı Yargı Kanal D ekranlarında seyirciyle buluşuyor. TRT 1 ekranlarında yayınlanan Teşkilat dizisini yerinden eden ve gün birinciliğini eline geçiren Yargı sezon başında seyirciyle buluşmaya başladı ve yayınlanır yayınlanmazda seyircinin dikkatini çekti. Her bölüm artan reytingiyle en çok seyredilen yapımlardan olan dizi bir savcı ve bir avukatın bir cinayeti aydınlatmak için ele vermesini anlatıyor. Savcı Ilgaz ile Avukat Ceylin’in adalet için bir araya geldikleri ve zaman zaman birbirleriyle ve aileleriyle sınandıkları dizi özellikle son bölümlerde gerilim ve heyecanla iyice tavan yapmış durumda. Dizinin birbirinden ünlü ve başarılı kadrosuna ise yeni bir isim olan Nergis Öztürk dahil oldu.

Nergis Öztürk Yargı’da

Ay Yapım tarafından hazırlanan ve Kanal D ekranlarında bu sezon başından itibaren seyirciyle buluşmaya başlayan Yargı her Pazar akşamı seyirciyi ekran başına kilitliyor. Dizide bir cinayet vakasını araştıran Avukat Ceylin ile Savcı Ilgaz tüm zorluk ve engellemelere rağmen bu cinayeti çözmeye çalışmaktadırlar. Her bölüm yeni ipuçlarıyla olayın seyrinin her an değiştiği Yargı’da birbirinden ünlü isimler yer alıyor. Kaan Urgancıoğlu, Pınar Deniz, Hüseyin Avni Danyal, Uğur Polat, Mehmet Yılmaz Ak, Zeyno Erecar, Ali Seçkiner Alıcı, Uğur Aslan, Onur Özaydın ve Arda Anarat’ın rol aldığı diziye son olarak başarılı oyuncu Nergis Öztürk dahil oldu. Usta oyuncu diziye Engin’in avukat teyzesi Seda karakteriyle katılıyor. Başarılı oyuncunun önümüzdeki bölümden itibaren dizide yer alacağı öğrenildi.

Nergis Öztürk Kimdir?

Son olarak Avlu’da rol alan başarılı ve usta oyuncu Nergis Öztürk 25Mayıs 1980 yılında Kocaeli’nde dünyaya gelmiştir. İlk, orta ve lise eğitimlerinin ardından Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih – Coğrafya Fakültesi Tiyatro Bölümünden mezun olmuştur. Bugüne kadar pek çok yapımda rol alan başarılı oyuncu özellikle son olarak rol aldığı Avlu adlı yağımda seyirciden tam not almıştır. Başarılı oyuncunun rol aldığı yapımlar arasında;

-          Körfez Ateşi

-          Hacivat Karagöz Neden Öldürüldü

-          Kızlar Yurdu

-          Barda

-          Karayılan

-          Hatırla Sevgili

-          Kıskanmak

-          Doktorlar

-          Böyle Bitmesin

-          Eve Dönüş

-          Avlu

Yer almaktadır.

18-11-2021
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar