Ali Erkazan'dan Levent Ülgen'e şok suçlama

Ali Erkazan'dan Levent Ülgen'e şok suçlama
İki ünlü oyuncu Ali Erkazan'la Levent Ülgen arasında yaşanan gerginlik medyaya da yansıdı. Ali Erkazan Levent Ülgen'i vefasızlıkla itham ederken Ülgen'e şok suçlamalar yöneltti.

Ali Erkazan'dan Levent Ülgen hakkında zehir zemberek bir açıklama geldi. Büyük bir tartışmanın fitilini ateşleyecek açıklamalar gündeme bomba gibi düştü. Ali Erkazan bir dönem TRT1'de yayınlanan En Son Babalar Duyar dizisinde beraber rol aldığı Levent Ülgen'i vefasızlıkla suçladı. Erkazan, Ülgen'in diziye dahil olmasını kendisinin sağladığını belirtirken sonrasında yaşananlar hakkında sert bir açıklama yaptı. Erkazan Ülgen'in kendisini arkadan vurduğunu dile getirdi. Tv8'de yayınlanan 2. Sayfa programına konuk olan Ali Erkazan oyuncu arkadaşı Levent Ülgen hakkında tartışma oluşturacak sözler sarfetti.

Ali Erkazan çok sert konuştu

TRT'nin çok sevilen dizilerinden biri olan En Son Babalar Duyar bir döneme damga vuran yapımlardandı. Yapımcılığını Birol Güven'in üstlendiği dizide birçok başarılı isim rol almıştı. Ali Erkazan ve Levent Ülgen, En Son Babalar Duyar dizisinde beraber rol alıyordu. 2. Sayfa programına konuk olan Ali Erkazan o dönemde sette yaşananlarla ilgili açıklamalar yaptı. Levent Ülgen'e yüklenen Ali Erkazan bir daha kendisiyle aynı projede yer almayacağını söyledi.

Nankörlüğünden dolayı…

Levent Ülgen'i diziye kendisinin aldırdığını söyleyen Erkazan, "Nankörlüğünden ötürü, beni satmasından dolayı hayatım boyunca affetmeyeceğim Levent Ülgen vardır, bir daha hayat beni onunla hiçbir zaman karşı karşıya getiremez…‘En Son Babalar Duyar’ dizisi vardı. Onu diziye aldırdım, ben önerdim. Parasını da şartlarını da ben konuştum. Çünkü teklifi ben yaptım! Kendisini Ankara Sanat Tiyatrosu’ndan tanırım, aynı düşünceleri paylaşan insanlardık. Bir tesadüf karşılaşma sonucu proje dahil oldu" dedi.

Birol Güven bizim alttan kuyumuzu kazmış

Set çalışanlarının haklarını savundukları için yapımcı Birol Güven'le sorun yaşadıklarını belirten Erkazan, bu süreçte Levent Ülgen'in kendisini sattığını iddia etti. Erkazan dizide yaşananları şu sözlerle anlattı; "O dönem bizim sözleşmemizde yazan maddeleri karşılıyordu yöneticiler ama çalışanlar paralarını almaktan zorlanıyorlardı. Biz de devreye girdik, biraz sıkıntılar yaşadık yapımcıyla. Birol Güven bizim alttan kuyumuzu kazmış, Ayşegül’le beni ekarte etmenin yollarına başvurdu. Orada Levent Ülgen ile Metin Coşkun da Birol’a hizmet etti. 'Ayşegül Abla ile Ali Abi olmadan dizi olur mu' demediler. Birol ‘Biz Ali Abi ve Ayşegül Hanım’la anlaşamadık, anlaşamaya da biliriz onlar olmadan devam eder misiniz’ diye soruyor, bunlar da ‘Biz ederiz’ karşılığını veriyorlar. Birol da hikâyeyi damadın üzerine çevirip bizi ekarte etti. Bunlar da ona hizmet ettiler."

18-11-2021
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar