Dudullu Postası Konusu Ne ve Oyuncu Kadrosunda Kimler Var?

Dudullu Postası Konusu Ne ve Oyuncu Kadrosunda Kimler Var?
Kanal D’nin yeni dizisi 2 Nisan Perşembe akşamı ilk bölümüyle ekrana gelecek olan komedi dizisi Dudullu Postası’nın konusu ne ve dizide kimler rol alıyor? İşte detaylar!

Televizyonlar bu günlerde tarihlerinin en zor sezonlarından birini yaşıyorlar. Tüm dünyayı ve ülkemizi etkisi altına alan koronavirüs sebebiyle birçok yapım ve diziler tatil edildi ve setler iptal edildi. Bunun üzerine televizyonlar yayın akışlarını değiştirmeye ve ellerinde ne var ne yok bakmaya başladılar. Arşivler açıldı ve eskiden yayınlanan ve seyircinin severek takip ettiği yapımlar yeniden yayın akışına konmaya ve yayın akışları yeniden oluşturulmaya başlandı. Bu arada televizyonlar internet yayın platformlarında yayınlanmış bazı yapımları da almaya ve kendi ekranlarında yayınlamaya başladılar. Bu kanallardan biri de Kanal D. Kanal D daha önce internet yayın platformu Blu tv’de yayınlanan ve Limon Film tarafından hazırlanan Dudullu Postası adlı diziyi yayınlama kararı aldı. İlk bölümü 2 Nisan’da ekrana gelecek Dudullu Postası ile ilgili bilgiler, dizinin konusu ve oyuncu kadrosu haberimizde.

Dudullu Postası 2 Nisan Perşembe Kanal D’de!

Kanal D’de yeni bir dizi ekrana gelmek için gün saymaya başladı. Limon Film tarafından hazırlanan Dudullu Postası’nın hikayesi Serkan Keskin tarafından kaleme alınırken dizinin senaryo yazarlığını ve yönetmenliğini ünlü yönetmen ve senarist Onur Ünlü üstlenmiş durumda. Oyuncu kadrosunda birbirinden ünlü isimlerin yer aldığı Dudullu Postası dizilerin bir bir iptal edildiği ve tekrara düştüğü bu günlerde seyirci için şok etkisi yarattı. Dizide Hazar Ergüçlü, Taner Ölmez, Erkan Can, Güven Kıraç, Aslı Bekiroğlu, Ayda Aksel, Bülent Şakrak, Özgür Emre Yıldırım, Levent Tülek ve Ahmet Rıfat Sungar’ın oyuncu kadrosunda yer aldığı dizinin ilk bölümü 2 Nisan Perşembe akşamı saat 20.00’da ekrana gelecek.

Dudullu Postası Konusu Ne?

Limon Film tarafından hazırlanan ve yayını Blu Tv’de yayınlanan ve televizyonda ilk kez Kanal D ekranlarında yayınlanacak olan ve Onur Ünlü’nün yazıp yönettiği birbirinden ünlü isimlerin yer aldığı yeni dizi Dudullu Postası Serkan Yılmaz’ın Penguen dergisi için çizilen karikatürlerden oluşuyor. Dudullu Postası sıra dışı insanların sıra dışı hikayelerinin sıra dışı bir semtte ele alınmasından oluşmuş. Mahallenin ele avuca sığmaz gençleri, umutsuz ev kadınları, hayal dünyasında yaşayan genç kızlar, halı saha maçlarında kaybolan babalar… Bütün bu karakterler komedi türündeki dizi Dudullu Postasında yer alıyor. Gazetecilik yapmak için gecesini gündüzüne katan Asım, abisi tarafından eve hapsedilen Melis, Melis’e aşık Tayfur ve daha başka niceleri Dudullu’da… Haber yaptıklarını zannederken kendi komik hikayelerini anlattıklarının farkında olmayan gazetecilerin gazetesidir Dudullu Postası… Dudullu Postası ilk bölümüyle 2 Nisan Perşembe akşamı Kanal D’de.

25-03-2020
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar