Dünya Genelinde Ebru Şahin Fırtınası Esiyor

Dünya Genelinde Ebru Şahin Fırtınası Esiyor
Destan projesi ile ekranlara gelmeye hazırlanan ünlü oyuncu Ebru Şahin bir kez daha dünya gündeminde en çok konuşulan ünlülerden biri olmayı başardı.

Ünlü oyuncu Ebru Şahin yeni projesi ile ekrana geri dönüyor. ATV ekranlarında yayınlanması planlanan yeni dizi Destan ile yeniden hayranlarının karşısına çıkacak. Sadece Türkiye değil Dünya genelinde ismini duyurmayı başaran ünlü oyuncu Ebru Şahin sosyal medya da en çok konuşulan isimlerinden biri oldu.

Atv ekranlarının dizisi olarak ekrana gelen Hercai dizisi ile belli bir kitleye sahip olmayı başaran Ebru Şahin başarılarını katlayarak yoluna devam ediyor. Başarısı ve güzelliği ile dikkatleri çeken Ebru Şahin, Destan dizisinin hazırlık röportajından sonra birçok ülkenin sosyal medyada gündemi olmayı başardı.

Reyyan karakteri ile yıldızı parlayan oyuncu artık dünya çapında tanınıyor. Yeni projesi Destan dizisinde canlandıracağı Akkız karakteri ile yeniden sevenleri ile buluşacak.

Destan dizisinin yapımını üstlenen Bozdağ Film ünlü oyuncu Ebru Şahin ile röportajı yayınladı. Yeteneği ile hayran kitlesini genişletmeyi başaran genç ve güzel oyuncu röportajın da Destan dizisine hazırlığını anlattı. Röportajın paylaşılmasının ardından Ebru Şahin Türkiye dışında birçok Ülke de konuşulmaya başlandı. Bu Ülkeler arasında Avusturalya, Yunanistan, Slovakya, Sırbistan, Peru, İspanya, İtalya, Rusya, Fransa, Bulgaristan, Panama, ve Suudi Arabistan yer alıyor.

Hercai dizisinde Reyyan karakteri ile gönüllere taht kurmayı başaran oyuncu sosyal mecralarda ve genel olarak dünya haberleri arasında yer almaya devam ediyor. Oyuncu dizinin hazırlık ve yoğun çalışma şartlarını dile getirdi. Uzun süreli eğitimler ve bir çiftlikte çalışmalara sıkı bir şekilde devam ettiklerini dile getirdi. Ünlü oyuncu kendi sınırlarını zorlamaktan mutluluk duyduğunu da dile getirdi.  

Bozdağ Film’in yapımcılığını üstlendiği Destan dizisinde Akkız karakterine hayat verecek olan ünlünün hayranları isyan etti. Dizi ile ilgili fragmanlar yayınlanırken hayranları bir an önce ekranda görmek istediklerini dile getiriyor. Hikâyesi merak edilen dizinin yayın tarihi henüz açıklanmadı.

ATV ekranları için hazırlığı devam eden Destan Dizisi henüz ekranlarda yerini almadan yurt dışında fuarda yayınlanmış. Destan dizisi için dünya çapında birçok ülke büyük ilgi gösterdi. Bozdağ Film yapımcılığı ile seyirci karşısına çıkacak olan dizi Fransa’nın Cannes şehrinde düzenlenen TV dizileri fuarı MIPCOM’da ilk gösterimi ve satışı yapıldı.

 

10-11-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Dinç

Yasemin Dinç

Yasemin Dinç, 1994 'de İstanbul Kadıköy'de doğmuştur. Eğitimini tasarım üzerine tamamlayıp 2015 yılında mezun olarak iş hayatına atı .. devamı.. mail
Yorumlar