Atagül ve Doğulu Çiftinden Güzel Haber

Atagül ve Doğulu Çiftinden Güzel Haber
Mutlu evlilikleri ile sürekli gözleri üzerlerine çekmeyi başaran Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu çiftinden güzel haber var..

Neslihan Atagül Fatih Harbiye dizisindeki rol arkadaşı olan Kadir Doğulu ile aşk yaşamaya başlamışlardı. Temmuz 2016 tarihinde Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu çifti dünya evine girmişlerdi. Başarılı iki oyuncunun kariyerleri dışında mutlu evlilikleri de hayranları tarafından takip ediliyor.

O3 Medya’nın yapımı ile ekranlara gelen ve yönetmenliğini Emre Kabakuşak’ın üstlendiği Türk Dram dizi türündeki Seferin Kızı dizisin de rol alan Neslihan Atagül sağlık sebeplerinden dolayı şubat ayında diziden ayrılma kararı almıştı. 1992 doğumlu güzel oyuncu yaşadığı bağırsak sendromu nedeni ile ciddi kilo kaybı yaşamıştı. Neslihan Atagül artık sağlık sorunlarını geride bırakarak kilo da alan oyuncu artık iyi olduğunun haberini verdi. Genç oyuncu yeniden projelerde yer alabilecek ve hayranlarının karşısına çıkabileceğini açıklamıştı.

Mutlu bir birliktelik ile hayatlarına devam eden çiftin güzel bir haberi var. Yakışıklı oyuncu Kadir Doğulu ise son projesi yaz döneminde Kanal D’de ekranlarında yayınlanan Aşkın Tarifi isimli dizinin başrolünde Fırat Karasu karakterine hayat vererek yer almıştı. Aşkın Tarifi isimli dizi 13. Bölüm ile ekranlara veda etmişti. Dizini final kararı sonrası Kadir Doğulu teklifleri değerlendirme sürecinde olduğu biliniyor.

Başarılı İki ünlü çiftin yeni bir projesinin daha olduğu Birsen Altuntaş tarafından netlik kazandı. Ünlü Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberinde ise Neslihan ve Kadir çiftinin gençlere destek olmak üzere bazı hazırlıklar yapıyor olmasına dair bilgilere yer verdi.

Doğulu ve Atagül çifti kendi yapım şirketlerini kurdular. Alim Yapım ismini taşıyan şirketin amacı ise yetenekleri bulmak ve onlara yatırım yapmak. Başarılı iki oyuncunun adım attıkları proje birçok gence umut olacağı şimdiden belli oluyor.

Neslihan Atagül’ün birçok kez en iyi kadın oyuncu ödülüne layık görülmesi ve ödüle sahip olması dikkat çeken detaylar arasında yer alıyor. Ünlü oyuncu Kadir Doğulu ise Sinem Kobal, Burak Özçivit ile rol aldığı Küçük Sırlar dizisiyle ekran deneyimini yaşayıp kendini ispatlamayı başaran oyuncu şimdilerde yeni proje ile isminden bahsettiriyor. Yetenekleri keşfetmek için yola çıkan güzel çiftin bu adımı sektörde ses getirecek ve akım başlatmalarına neden olacak.

 

10-11-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Dinç

Yasemin Dinç

Yasemin Dinç, 1994 'de İstanbul Kadıköy'de doğmuştur. Eğitimini tasarım üzerine tamamlayıp 2015 yılında mezun olarak iş hayatına atı .. devamı.. mail
Yorumlar