Masumlar Apartmanı’nda Flaş Ayrılık İddiası

Masumlar Apartmanı’nda Flaş Ayrılık İddiası
TRT 1 ekranlarında Salı akşamları yayınlanan Masumlar Apartmanı’nda bu sezon başından beri rol alamaya başlayan Melisa Şenolsun’un diziden ayrılacağı iddia edildi.

OGM Pictures tarafından TRT 1 için hazırlanan ve bu sezon ikinci sezonunda olan Masumlar Apartmanı’nda flaş bir iddia ortaya atıldı. İki sezondur TRT 1 ekranlarında Salı akşamları yayınlanan Masumlar Apartmanı ilk sezonunda oldukça başarılı reytingler elde etmiş ve gün birincisi olarak dikkatleri üzerine çekmişti. Ancak bu sezon başından beri düşüşe geçen dizinin toparlanması için yazım ekibi tarafından yeni hikayeler yazılmaya başlanmış ve bu hikayelerle de yeni oyuncular kadroya dahil olmuştu. Geçen sezon dizide rol alan Farah Zeynep Abdullah’ın diziyle yollarını ayırması üzerine yapım ekibi Rüya karakteriyle güzel oyuncu Melisa Şenolsun’la anlaşmıştı. Ancak Melisa Şenolsun’un canlandırdığı Rüya’nın da reytingleri yükseltememesi üzerine yeni bir karakter olarak Ceylan yazılmaya başlanmıştı. Ceylan’ın dizide Birkan Sokullu’nun canlandırdığı Han’ın eski nişanlısı olduğu öğrenilirken bu oyuncunun hikayeye dahil edilmesiyle, Rüya karakterini canlandıran Melisa Şenolsun’un diziden ayrılacağı öğrenildi.

Melisa Şenolsun Veda Ediyor

Birkan Sokullu, Merve Dizdar, Ezgi Mola ve Melisa Şenolsun’un başrollerini paylaştığı Masumlar Apartmanı’nda flaş bir ayrılık yaşanıyor. Farah Zeynep Abdullah’ın yerine diziye dahil olan Melisa Şenolsun’un diziye veda edeceği öğrenildi. Son haftalarda reytinglerinde belirgin bir düşüş yaşayan Masumlar Apartmanı’nda Melisa Şenolsun diziye veda ediyor. Dizide Han’ın eski nişanlısı olarak Ceylan karakterinin diziye dahil edilmesi ve son bölümlerin özellikle Ceylan üzerine yazılmasıyla Melisa Şenolsun’un canlandırdığı Rüya’nın hikayeden çıkacağı öğrenildi. Dizide Ceylan karakterini ise genç ve güzel oyuncu Aslıhan Gürbüz canlandıracak. Melisa Şenolsun’un diziye ne zaman ve kaçıncı bölümde veda edeceği ise şimdilik bilinmiyor.

Melisa Şenolsun Kimdir?

Halen Masumlar Apartmanı’nda Rüya karakterini canlandıran genç ve güzel oyuncu Melisa Şenolsun 24 Eylül 1996 yılında İzmir’de dünyaya gelmiştir. İlk, orta ve lise eğitimlerinin ardından İstanbul Devlet Konservatuarı bölümünden mezun olan genç oyuncu bu güne kadar pek çok yapımda rol almıştır. Oyuncunun rol aldığı yapımlar arasında;

·         Babam

·         Güzelliğin Portresi

·         Buluşma Noktası

·         Küçük Yalancılar

·         Kiralık Aşk

·         Umuda Kelepçe Vurulmaz

·         Nefes Nefese

·         Menajerimi Ara

·         Masumlar Apartmanı

Bulunmaktadır.

10-11-2021
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar