Dünya Güzellerim yayından kaldırılıyor!

Dünya Güzellerim yayından kaldırılıyor!
Radyo ve Televizyon Üst Kurulu'ndan Show Tv'nin yeni programı Dünya Güzellerim'e büyük şok. Bülent Ersoy, Safiye Soyman, Banu Alkan ve Burcu Esmersoy'un bulunduğu programın acilen yayından kaldırılması istendi.

Her Çarşamba akşamı Show Tv ekranlarında yayınlanan program Dünya Güzellerim, ilk yayınlandığı günden reytinglerde elle tutulur bir başarı elde edememişti. Radyo ve Televizyon Üst Kurulu, birbirinden ünlü isimlerin yer aldığı program için bomba gibi bir açıklama yaptı. Bülent Ersoy, Safiye Soyman, Banu Alkan ve Burcu Esmersoy'un yer aldığı Dünya Güzellerim programının acilen yayından kaldırılması istendi. Bunun için RTÜK ve Show Tv yöneticileri biraraya gelerek bir toplantı gerçekleştirdi..

DÜNYA GÜZELLERİM YAYINDAN KALDIRILIYOR!

RTÜK ve Show TV yöneticilerinin yaptığı toplantıda kavganın bir an eksik olmadığı Dünya Güzellerim adlı programın yayından kaldırılmasının istenmesi üzerine Show TV yöneticileri, Elimizde zaten çekilmiş 5 bölüm kaldı. Bunları da yayınlayıp tamamen bitirelim ve bir daha böyle yapımlara kanalımızda yer vermeyeceğiz.' dedi. Verilen bu sözün ardından iki taraf arasında uzlaşmaya varıldı. RTÜK, geçtiğimiz günlerde Bülent Ersoy ile Banu Alkan arasındaki diyaloglar nedeniyle Show TV'ye 450 bin TL. para cezası vermişti. Ve programın 5 bölüm sonra ekranlara veda edeceği kesinleşti. Programın yayından kaldırılmadan önceki son 5 bölümünü canlı olarak izlemek için SHOW TV CANLI İZLE adresinden takip edebilirsiniz..

14-08-2017
Yazar Hakkında
Yorumlar