İstanbullu Gelin'de yeni sezonda sürpriz bir isim daha

İstanbullu Gelin'de yeni sezonda sürpriz bir isim daha
Star Tv kanalının sevilen dizisi İstanbullu Gelin'e yeni bir isim daha ekleniyor. Peki İstanbullu Gelin ne zaman başlayacak? İstanbullu Gelin dizisine yeni gelecek oyuncu kim? İşte İstanbullu Gelin dizisi ile ilgili tüm ayrıntılar.

Başrollerinde Aslı Enver ve Özcan Deniz'in bulunduğu İstanbullu Gelin dizisi yeni sezon için hazırlıklara başladı. Yaz aylarının gelmesi ile birlikte sezon finaline giren sevilen dizi için meraklı bekleyişler başladı bile. Peki İstanbullu Gelin ne zaman başlayacak? İstanbullu Gelin dizisine yeni gelecek oyuncu kim? İşte İstanbullu Gelin dizisi ile ilgili tüm ayrıntılar.

Geçtiğimiz sezona damga vuran İstanbullu Gelin eni sezon içinde bomba gibi hazırlıklara başladı. Oldukça sağlam bir kadroya sahip olan İstanbulu Gelin'e bir yeni isim daha eklenecek? Ünlü oyuncu Tamer Levent'in diziye dahil olacağı duyuruldu. Peki ünlü oyuncu hangi rolde yer alacak? Tamer Levent, dizinin eni sezon bölümlerinde Esma Sultan'ın eski aşkı karakterinde yer alacak.

İstanbullu Gelin Sezon Finali Yapıyor

İstanbullu Gelin'in son yayınlanan fragmanında Faruk sakladığı gerçek ile daha fazla devam etmeye dayanamaz. Ve annesi Esma Sultan'a 'Anne ben Süreyya'ya herşeyi anlatacağım artık. Şimdi onu alıp yemeğe götüreceğim ve anlatacağım. Begüm de bir pedegog arkadaşı ile konuşuyor. Hep beraber Emir'e babası olduğu anlatacağız' der. Tamda bu konuşmanın gerçekleştiği esnada Süreyya'nın teyzesi herşeyi duyar. Bakalım İstanbullu Gelin'in sezon finalinde neler yaşanacak? 

15-08-2017
Yazar Hakkında
Özlem Olgunsoy

Özlem Olgunsoy

Özlem 1995 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Eğitimini tamamladıktan sonra iş hayatına atıldı. Çocuk gelişimi, sağlık, medya konuları .. devamı.. mail
Yorumlar