Dünya Hali 11. Bölüm izle!

Dünya Hali 11. Bölüm izle!
Şehir hayatının dertleriyle boğuşan insanımızın hikayesini ekrana getiren Dünya Hali 11. son bölümde belediyeden gelen faturaları ödemekte zorlanan Sinan, parayı bulabilecek mi?

Yayınladığı yapımlarla ailenizin kanalı ünvanını hak eden TRT 1'in çarşamba akşamlarına damga vuran komedi dizisi Dünya Hali 11. yeni bölümüyle izleyicisiyle buluşuyor. Şehir hayatının dertleriyle boğuşan insanımızın hikayesini ekrana getiren Dünya Hali 11. son bölümde belediyeden gelen faturaları ödemekte zorlanan Sinan, gerekli parayı bulabilecek mi? Tek derdi dedesinin kendisine mahsus vasiyetini yerine getirmek olan Sinan, bal porsuğu olan Kıvılcım Hanımı evliliğe ikna edebilecek mi? Kıvılcım'ın en yakın arkadaşı Azim ile ilgili Sinan'a söylediği gerçek ne? Tefeci Vural'dan borç isteyen Sinan'ın zorlu mücadelesinin yer aldığı Dünya Hali 11. son bölüme butadan ulaşabilirsiniz. Şimdi detaylar

Dünya Hali 11. Bölüm izle!

Konusunu hayatın en temel ilişkilerinden alan Dünya Hali, şehirde yaşayan sıradan bir insanın günlük yaşantısını çok farklı bir mizah anlayışı ile TRT1 ekranlarına taşıyor. Absürt yaklaşım tarzıyla günlük yaşantının içerisindeki basit olayları ve çelişkileri eğlenceli bir üslupla işleyen Dünya Hali 11. hyeni bölümüyle 29 Eylül Çarşamba akşamı izleyicisiyle buluşuyor. Başrollerini Caner Şahin, Pelin Abay, Tolga Tekin ve Ozan Çelik’in paylaştığı dizide ayrıca Selin Hasar, Ayfer Tokatlı, Durul Bazan, Mert Denizmen, Mekin Sezer, Naşit Özcan gibi birçok başarılı oyuncu yer alıyor.

Sinan borç batağına yuvarlanıyor

Yapımcılığını Neden Film üstlendiği dizinin yönetmen koltuğunda Osman Nail Doğan ve Murad Zaloğlu oturuyor. Senaryosunu Murat Kaman, İdris Meydi, Cem Tunçer ve Eray Kaman birlikte yazdığı Dünya Hali 11. son bölümde Sinan, dedesinin vasiyeti için çıktığı yolda mücadeleye devam etmektedir. En yakın arkadaşı Azim'den dolayı belediyeden gelen faturaları ödemek için harekete geçer. Ancak kime gittiyse sözleşmiş gibi hiç kimseden para bulamaz. En güvendiği patronu Güven Bey'den para ister. Sinan, gözyaşlarına boğulan Güven Bey’in derdine çözüm bulabilecek mi? 

Azim'in gerçek yüzü ortaya çıkıyor

Dedesinin vasiyeti gereği Kıvılcım Hanımla evlenmek İsteyen Sinan, onun en yakın arkadaşı Azim hakkında söyledikleri karşısında neye uğradığını şaşırır. Sinan'ın Azim hakkında Kıvılcım'dan öğrendiği yakıcı gerçek ne? İyiliği ve dürüstlüğü hayatının her alanında ön planda tutan Sinan, bir an önce faturaları ödemek için Tefeci Vural ile anlaşmak zorunda kalır. Vural'ınistediği tek şartı Sinan yerine getirebielcek mi? Sinan, dedesinin arzu ettiği kızı bulanilecek mi? Başına gelecek aksiliklere rağmen yolculuğna devam edecek mi? Hepsi ve daha fazlası 29 Eylül Çarşamba akşamı saat 20.0'de ailenizin kanalı TRT1 ekranlarında. Keyifli seyirler.

29-09-2021
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler