Dünya Hali 13. Bölüm izle!

Dünya Hali 13. Bölüm izle!
Konusunu günlük hayatın ilişkilerinden alan Dünya Hali, şehirde yaşayan sıradan bir insanın günlük yaşantısını farklı bir mizah anlayışı ile ekrana getiriyor.

Şehirde yaşayan sıradan bir insanın günlük hayatından kesitler sunan Dünya Hali 13. yeni bölümüyle izleyici karşısına çıkıyor. Diziyi kaçırmadan izlemek isteyenler için haberimize Dünya Hali 13. bölüm full, TRT 1 Dünya Hali 13. bölüm canlı izle linklerini ekledik. Absürt komedi yapımı olarak farklı konseptiyle dikkat çeken dünya Hali 13. son bölümünde Sinan'ın patronu Güven Bey, 1 yıl önce kaybettiği güvercini aramaktadır. Sinan ve Azim, Yüksel Usta'nın verdiği listedeki işleri halletmek için harekete geçer. Sinan'ın söylediği "Nostalji zehirli bir duygudur, sizi geçmişin kucağına atar. " sloganı ne anlama geliyor? Kıvılcım'ın peşinden koşan Vural, genç kızın söylediklerine nasıl tepki verecek? Sinan'ın dedesinin vasiyetini yerine getirmeye bir adım daha yaklaştığı Dünya Hali 13. son bölüme buradan ulaşabilirsiniz. Şimdi detaylar

Dünya Hali 13. Bölüm izle!

Konusunu günlük hayatın en sıradan ilişkilerinden alan Dünya Hali, çarşamba akşamlarına damga vurmayı sürdürüyor. Şehirde yaşayan sıradan bir insanın günlük yaşantısını farklı bir mizah anlayışı ile TRT1 ekranlarına taşıyan absürt komedi dizisi Dünya Hali'nde başrollerini Caner Şahin, Pelin Abay, Tolga Tekin ve Ozan Çelik paylaşıyor. Yönetmen koltuğunda Osman Nail Doğan ve Murat Zaloğlu oturduğu dizinin çekimleri İstanbul'da gerçekleşirken Selin Hasar, Ayfer Tokatlı, Durul Bazan, Mert Denizmen, Mekin Sezer, Naşit Özcan gibi birçok başarılı oyuncu da rol alıyor.

Güven Bey'in güvercini bulunacak mı?

Yapımcılığını Neden Film üstlendiği dizinin senaryosunu Murat Kaman, İdris Meydi, Cem Tunçer ve Eray Kaman birlikte yazdığı Dünya Hali 13. son bölümde Sinan, dedesinin vasiyeti için çıktığı yolda mücadeleye devam etmektedir. En yakın arkadaşı Azim ile birlikte mahallenin  ustası Yüksel'in kendilerine verdiği hata listesini halletmeye çalışır. İş yerinde ise Güven bey,  1 yıl önce yitirdiği güvercini aramaktadır. Her yeri karış karış gezen Sinan, kayıp güvercini bulmak için acayip yöntemler uygular. Sinan, gözyaşlarına boğulan Güven Bey’in derdine çözüm bulabilecek mi? Sinan'ın dedesinin tarif ettiği tipe uygun olan Kıvılcım, kendisine aşık olan saplantılı Vural'ın aşkına nasıl tepki verecek? Hepsi ve daha fazlası 13 Ekim Çarşamba akşamı saat 20.0'de ailenizin kanalı TRT1 ekranlarında. Keyifli seyirler.

13-10-2021
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler