Son Yaz Dizisinin Yerine Elkızı Dizisi Ekranlara Geliyor

Son Yaz Dizisinin Yerine Elkızı Dizisi Ekranlara Geliyor
Düşük reytingleri ile ekranlara veda eden Son Yaz dizisi yerine ekranlara seyircisi ile buluşmak üzere yeni dizi geliyor.

Fox TV ekranlarında vedalar art arda gelmeye devam ediyor. Son Yaz dizisi düşük reytingler nedeni ile final kararı alındı. Fox TV ekranlarında başlayan  Yeni diziler istenilen performansları göremiyorlar… Uzak Şehrin Masalı dizisi de düşük reytingler nedeniyle beşinci bölümü ile ekranlara veda edecek. Bir diğer dizi ise Yalancılar ve Mumları dizisi de düşük reytingler almaya devam ediyor. Fox TV yeni sezonda beklediğini altında kalıyor.

Fox TV ekranlarının dizisi olan Son Yaz için  yapılan duyuruda dizisinin 26. bölümde final yaparak ekranlara veda edileceğinin bilgisi verilmişti. Son Yaz dizisinin İzleyicileri çok sevdikleri dizinin final kararına sosyal medyadan ciddi bir tepki gösterdiler.  Son Yaz dizisi için Fox TV yönetimi  reyting odaklı davranmalarından dolayı dizi severlerin  gösterdikleri tepkilere pek de aldırış etmeden kararlarına devam ettiler.

Son Yaz dizisinin ekranlara veda etmesi ardından yeni dizi haberi geldi. Son Yaz dizisinin izleyici kitlesi ise tepkilerine hala devam ederken Fox Tv ekibi tarafından cumartesi aksamı yayın saatinde ekranlara gelecek dizi belli oldu.

Ünlü oyuncu Sevda Erginci ve İsmail Ege Şaşmaz’ın başrollerinde yer aldığı yeni dizi Elkızı dram yapımı ile 23 Ekim Cumartesi akşamı saat 20.00’da Fox TV ekranlarında yerini alması bekleniyor. Cumartesi akşamları yayınlanan Gönül Daği ve Kardeşlerim dizileri ile rakipte olacak olan Elkızı etkili bir dram yapımı ile seyirci karşısında olacak.

Cumartesi aksamlarının yeni dizi olacak olan Elkızı güçlü oyuncu kadrosu ile seyircisi ile buluşacak. Dizide Fikret Kuşkan, Perihan Savaş, Sedef Avcı, Toprak Sağlam, Fırat Doğruloğlu, Macip Koper gibi önemli isimler yer alıyor. Elkızı için yapılan yayın duyurusu izleyicilerini çok heyecanlandırdı.

Hayat Bazen Tatlıdır dizisi ile önemli bir çıkış yakalayan Sevda Erginci ve İsmail Ege Şaşmaz yeni sezonun yeni dizi çifti olarak izleyenlerin karşısında yer alacak. Sevda Erginci ve İsmail Ege Şaşmaz  daha önce TRT1 ekranlarının sevilen dizisi Uyanış Büyük Selçuklu da  aynı seti paylaşmıştı. Elkızı isimli dram yapımın da Kadına şiddet konusunda eleştiriler almaya başlayan dizinin reytingleri de şimdiden merak konusu olmaya başladı. Fox TV nin dram yapımı olan dizisi Elkızı 23 Ekim Cumartesi günü yayınlanacak ilk bölümü ile seyirci karşısında olacak.

13-10-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Dinç

Yasemin Dinç

Yasemin Dinç, 1994 'de İstanbul Kadıköy'de doğmuştur. Eğitimini tasarım üzerine tamamlayıp 2015 yılında mezun olarak iş hayatına atı .. devamı.. mail
Yorumlar